Порядок повинен бути як в людині, так і навколо неї: кафедра філософії та міжнародної комунікації готується до 124 річниці рідного університету

16 травня 2022 року
    Кафедра для викладача – це місце, де ти проводиш багато часу, куди хочеться повертатися і разом з тим, де ти повинен стати господарем.

    Тому з настанням сприятливої погоди, 14 травня 2022 року колектив кафедри філософії та міжнародної комунікації провів генеральне прибирання приміщень кафедри. Вже стало гарною і незмінною традицією, яку ніщо не здатне порушити – навесні гуртом наводити лад. Навіть під час війни вирішили не відмовлятися від звичного життя.
  Ми скучили за товариством один одного, а також за студенством. Ми віримо, що зовсім скоро настане час зустрічі з нашими абітурієнтами та студентами.


  Прибирання виявилося чудовим методом порятунку від нервового напруження, хвилювання, яке сьогодні переживає кожна людина. Спільна робота, спілкування, яке є найціннішим під час війни, допомогли відволіктися від тривожних думок, надихнули на позитив, віру у беззаперечну перемогу над ворогом і якнайшвидше повернення до стін рідної кафедри та університету в повному складі! Гарна погода, бадьорість та завзятість, дали свої результати – наша робоча домівка стала чистою, охайною, красивою.


  Наближається 124 річниця Національного університету біоресурсів та природокористування України – це неймовірно величне свято у нашої альма-матер, до якого розпочали активну підготовку в університеті. Ми маємо гідно відзначити цей день з врахуванням воєнного стану та всіх подій. На території університету, проводяться традиційні весняні толоки, прибирання, висаджуються дерева та кущі. В ботанічному саду цвітуть квіти, магнолії, бузок, на території університету буяють каштани.

  Університет весняної пори – неймовірно квітучий та прекрасний. Маємо надію, що зовсім скоро спосіб життя в умовах воєнного стану ми змінимо на звичний, мирний. Студенти зранку поспішатимуть на заняття, в аудиторії, а ми, викладачі, поспішатимемо до них. А після занять будемо насолоджуватись проведенням вільного часу у місцях відпочинку, у Студентському сквері, на Алеї Слави. Звідусіль лунатимуть веселі голоси, шум і гамір  насиченого університетського життя.
  Дякуємо колегам за активну, енергійну, самовіддану працю задля спільного затишку і добра!


 Ми всі налаштовані на перемогу і дивимось у світле майбутнє. Разом - ми сильні та переможемо!
Слава Україні! Героям Слава! Все буде Україна!

 

Тетяна Кичкирук, Олена Лаута,
доценти кафедри філософії та міжнародної комунікації

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook