Початок екзаменаційної сесії здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти

9 травня 2022 року

   Відповідно до затвердженого графіку екзаменаційної сесії для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної форми навчання, 7 травня в онлайн режимі відбувся екзамен у студентів 3 групи 4 курсу факультету агарного менеджменту з дисципліни «Управління інноваціями». Викладання дисципліни забезпечує к.е.н., доцент кафедри менеджменту імені проф. Й.С. Завадського Нікуліна Олена Валеріївна.


   Студенти успішно склали екзамен на платформі Elearn з одночасним перебуванням учасників у Zoom конференції. Викладачами кафедри Оленою Нікуліною та Аліною Троян було проведено зі студентами співбесіду, на якій обговорено суперечливі аспекти та оголошено заслужені позитивні оцінки.
   Приємно, що у такий складний час студенти виявили інтерес до дисципліни та були досить активними протягом всього семестру. Тому і результати стали досить очікуваними. Іспит успішно складено усіма студентами групи.
 
   4 і 5 травня в онлайн режимі були екзамени і у студентів 4 курсу факультету конструювання та дизайну з дисципліни «Основи менеджменту, маркетингу та підприємництва» (викладачі – завідувач кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського Балановська Тетяна Іванівна та старший викладач кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського Драмарецька Кристина Павлівна). Студенти показали їх знання щодо прийняття управлінських рішень, використання функцій менеджменту, проведення маркетингових досліджень, розуміння основних складових комплексу маркетингу, особливостей підприємницької діяльності та технології створення власної справи.
 
Наталя Драгнєва,
доцент кафедри менеджменту ім.проф. Й.С. Завадського
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook