Дипломатичний фронт – крок до миру: інтерв’ю із майбутнім студентом-міжнародником НУБіП України

9 травня 2022 року

Тищенко Анастасія В’ячеславівна із Київщини вирішила зробити своїм майбутнім фахом міжнародні відносини. Із багатьох навчальних закладів, які пропонують дану спеціальність, вона обрала саме Національний університет біоресурсів і природокористування України.

 

– Скажіть, будь ласка, Настя, чому обрали спеціальність «Міжнародні відносини»?


– Насправді вибрати спеціальність дуже складно, адже це твій перший крок у доросле життя. Але війна стала переломним моментом, коли я зрозуміла остаточно, ким хочу бути. Познайомитися із різноманіттям мов, вивчати історію країн та їх традиції й культуру, щоб знайти спільне рішення для миру, розвитку економічних відносин, а також злагодженої комунікації серед багатої палітри країн світу. Прикладом для наслідування для мене стали наші українські дипломати, які самовіддано працюють на дипломатичному фронті, наближаючи нашу перемогу!

 

– Чому зупинилися саме на НУБіП України для здобуття освіти?


– По-перше, НУБІП один із найкращих університетів в Україні (за рейтингом ЗВО України) тому я впевнена, що там я стану фахівцем у своїй справі. По-друге, я чула багато позитивних відгуків від знайомих. Також неодноразово відвідувала «відкриті двері», де з перших вуст змогла почути про перспективи та можливості навчання у цьому університеті.


– Які у вас очікування від навчання в нашому університеті?


– Взагалі очікую на цікаві лекції, практики та професіоналізм викладачів. Хотілося б отримати цінні знання, що дадуть змогу самореалізуватися. Також сподіваюся отримати гарні враження, позитивні емоції, знайти нових друзів та однодумців.

 

– Дякую, Настя. І бажаю успіхів при здійсненні мрії!

 


З майбутнім абітурієнтом та студентом спілкувалася
Людмила Лановюк

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook