# МИ ПЕРЕМОЖЕМО! ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!

4 травня 2022 року
     «І прийде час, коли один скаже: Слава Україні!, а мільйони відповідатимуть Героям слава!» - саме під такою назвою 4 травня 2022 року пройшла виховна година для здобувачів освіти групи КН-19, яку підготувала класний керівник Ірина СЕМЕНЮТА. Виховна година була спрямована на формування загальнолюдських та національних цінностей, а саме: толерантності, патріотизму, активної громадянської позиції, готовності захищати Батьківщину.
      Під час зустрічі також обговорили наслідки неспровокованої та безглуздої російської агресії проти України. Зокрема акцентувалась увага на «сюрпризах» від рашистів - вибухонебезпечних предметах й речовинах, які є загрозою життю та здоров’ю кожному українцю та як діяти у разі виявлення підозрілого об'єкта. Захід закінчився хвилиною мовчання - учасники вшанували пам’ять тих, хто віддав життя за Україну! Усіх, кого ми втратили через вторгнення росії. Усіх, хто воював. Усіх військових і всіх цивільних. Дорослих і дітей. Усіх, хто міг би ще жити, якби не ця війна.
      Ми всі пишемо історію України. Ми всі боремось за наше майбутнє. І сьогодні немає нічого більш дивовижного, ніж багатомільйонний щоденний подвиг українців на кожному кроці. Кожен на своєму фронті робить все, щоб подарувати нашим дітям мир. Завдяки цьому ми сильні!

Ми вистоємо, ми переживемо, ми розквітнемо! Слава Україні!

Ірина СЕМЕНЮТА, викладач 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook