Атестація аспірантів ОНП «Публічне управління та адміністрування»

9 травня 2022 року

 

 
 
Відповідно до наказу НУБіП України № 232 від 20 квітня 2022 року «Щодо проведення атестації аспірантів та здобувачів, які проходять підготовку в НУБіП України» в ННІ неперервної освіти і туризму відбулася атестація аспірантів 2018-2021 років вступу.
У режимі онлайн заслухали доповіді аспірантів, які навчаються за освітньо-науковою програмою «Публічне управління та адміністрування».
 
 
 
 
 
У ході атестації атестаційною комісією, членами кафедри публічного управління, менеджменту інноваційної діяльності та дорадництва, а також членами вченої ради ННІ неперервної освіти і туризму заслухані звіти аспірантів про виконання індивідуального плану роботи, виконання освітньої та наукової складової, публікаційну та комунікаційну активність, спрямовану на ознайомлення з найновітнішими підходами до управління в тій чи інший сфері життєдіяльності суспільства, яку досліджує аспірант у своїй дисертаційній роботі.
 
 
 
У ході атестації доповідали не лише аспіранти, але й наукові керівники аспірантів. Доктори наук з державного управління Приліпко Сергій Михайлович, Олійник Володимир Вікторович, Грищенко Ірина Миколаївна доповіли про роботу з аспірантами, виконання освітньої та наукової складової програми підготовки, залученість аспірантів до науково-дослідної роботи кафедри, участь у всеукраїнських та міжнародних комунікативних заходах, роботу над дисертаціями.
Всі аспіранти за спеціальністю 281 «Публічне управління та адміністрування» успішно пройшли атестацію за перше півріччя 2021/2022 н.р. та рекомендовані до подальшого проходження навчання в аспірантурі.
 
 
Ірина Грищенко,
доктор наук з державного управління,
гарант ОНП «Публічне управління та адміністрування»

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook