Зустріч студентів спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа» та 242 «Туризм» із представниками асоціаціії UCM Italy

6 травня 2022 року

 

    У рамках підписаної Двосторонньої угоди про партнерство щодо організації міжнародної практики між НУБіП України та Асоціацією UCM Italy 06 травня 2022 року була проведена зустріч менеджерів UCM Italy Олександра Ковбаси та Анатолія Полосіна зі студентами, які навчаються за спеціальностями «Готельно-ресторанна справа» та «Туризм».



    Під час зустрічі, пан Олександр, передав вітання та побажання миру від президента асоціації UCM Italy Паоло Брешія та координатора міжнародної практики в Україні Олени Герасименко. Від перших днів війни в Україні Асоціація здійснювала евакуаційні рейси для студентів в Італію і приділяє багато зусиль волонтерській роботі в Україні.

    Студенти, які бажають пройти стажування на посадах помічника кухаря, помічника офіціанта, помічника бармена і піцайоли, мають змогу відвідати навчальні та практичні курси за програмою “Культура італійської кулінарології” з проходженням надалі практики на базі об'єктів готельно-ресторанного бізнесу Італії.



    З метою успішного проходження практики для студентів організовані безкоштовні курси з вивчення італійської мови консультантами Асоціації кулінарів Італії та майстер-класи з приготування традиційних італійських страв, що дасть можливість студентам ознайомитися з традиціями приготування піци та різотто, використовуючи традиційні італійські продукти.


    За результатами проходження стажування в Італії на об’єктах готель-ресторанного бізнесу студенти отримують Сертифікати, які є свідченням неформальної освіти і використовуються для перезарахування результатів навчання.

Олена Москвічова, к.е.н., доцент,
доцент кафедри готельно-ресторанної справи та туризму

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook