Майбутні абітурієнти в гостях кафедри готельно-ресторанної справи та туризму

5 травня 2022 року

 

    05 травня 2022 р. в НУБіП України відбувся День відкритих дверей для випускників шкіл України та випускників технікумів і коледжів. В сучасних умовах військового стану захід відбувався в онлайн режимі.

   Після урочистої зустрічі з ректором НУБіП України – Станіславом Ніколаєнком, відповідальним секретарем приймальної комісії – Сергієм Ковалевським, і головою Студентської організації – Мариною Когут, для гостей заходу було презентовано Навчально-науковий інститут неперервної освіти і туризму.

    Зустріч з майбутніми абітурієнтами розпочалась із вітального слова в.о. директора ННІ неперервної освіти і туризму Івана Гриценко та заступник директора з навчальної і виховної роботи Терези Микицей.

     Наші гості ознайомилися зі славною історією інститут та його відомими випускниками, структурою інституту, його традиціями та звичаями, науковими, спортивними та культурними здобутками.
    Випускникам шкіл детально розповіли про спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» та 242 «Туризм», за якими здійснюється підготовка фахівців в інституті.

     Майбутніх абітурієнтів і їх батьків ознайомили з сучасними навчальними лабораторіями та їхнім новітнім оснащенням, а також перспективами подальшого працевлаштування.

 

    Учасників заходу привітала завідувач кафедри готельно-ресторанної справи та туризму, д.е.н., проф. Інна Левицька, яка предметно зупинилася на можливостях студентів, які опановують фах в індустрії гостинності та відмітила, що підготовка спеціалістів з готельно-ресторанної справи та туризму здійснюється згідно вимог і потреб сьогодення.

    Освітньо-професійні програми «Готельно-ресторанний бізнес» та «Туризм» орієнтовані на отримання глибоких знань сервісних процесів, а головними їх родзинками є можливість вивчення декількох іноземних мов та залучення до викладання дисциплін провідних фахівців-практиків індустрії гостинності.
   Професіонал в галузі індустрії гостинності – один з найзатребуваніших, найпрестижніших і найбільш високооплачуваних фахівців. Протягом навчання опановує дисципліни, які дають змогу набути професійних компетентностей щодо управління туристичним та готельно-ресторанним бізнесом.
    Освітня програма «Готельно-ресторанний бізнес» готує фахівців з організаційно-управлінської; господарської; комерційної; інвестиційної діяльності.
Фахівець в готельно-ресторанному бізнесі:
- організовує роботу служб готелю і ресторанного сервісу;
- займається бізнес-плануванням;
- визначає рекламну, маркетингову і цінову політику підприємств готельно-ресторанного сектору;
- управляє і підбирає персонал;
- проводить аналіз ринку;
- координує роботу з постачальниками.

   Освітня програма «Туризм» готує фахівців здійснення професійної діяльності у сфері рекреації і туризму на засадах збалансованого природокористування, в тому числі на природоохоронних територіях та у сільській місцевості.
   Фахівець з туризму:
- вивчає потреби туристів;
- розробляє туристичний продукт;
- здійснює моніторинг пропозицій туроператорів;
- взаємодіє з партнерами за кордоном;
- здійснює візову підтримку.

    Іванка Вітів, студентка, яка навчається на спеціальності «Готельно-ресторанна справа», підключилась до зустрічі з м. Пескічі (Італія), де в даний момент проходить виробничу практику і розповіла про студентське життя, про переваги навчання в НУБіП України та, зокрема, на спеціальностях 241 «Готельно-ресторанна справа» та 242 «Туризм».

   Володимир Вовк, студент спеціальності «Туризм», зазначив про гарні умови проживання в студентському гуртожитку, наголосив про можливості проходження військової підготовки. Студенти зазначили, що є активними учасниками всіх професійних заходів університету, інституту, міста як то на всеукраїнському, так міжнародному рівнях. Щорічно кафедрою проводяться конференції на різну тематику, круглі столи, професійні конкурси, майстер-класи, флешмоби, все це сприяє підвищенню їх професійної майстерності у сфері індустрії гостинності.
      Гості ННІ неперервної освіти та туризму охоче цікавилися умовами вступу, організацією навчання, спортивного та культурного розвитку, а також умовами проживання. Приємно вражені забезпеченням інституту, школярі обіцяли, що ця зустріч – не остання.


     Ми переконані, що не забутні теплі спогади та позитивні емоції суттєво вплинуть на вдалий вибір майбутньої професії школярів. Для реалізації себе більшість обере навчання у найкращому закладі вищої освіти України, з найкращими умовами – Національному університеті біоресурсів і природокористування України!

ЧЕКАЄМО НА ВАС!!!
ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!
КАФЕДРА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ ТА ТУРИЗМУ
З РАДІСТЮ ПРИЙМЕ ВАС В СВОЮ РОДИНУ!

Інна Левицька,
д.е.н., професор,
завідувач кафедри готельно-ресторанної справи та туризму

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook