Відбулась чергова нарада деканату механіко-технологічного факультету

3 травня 2022 року
   2 травня 2022 року під головуванням декана Вячеслава Братішка відбулась нарада деканату механіко-технологічного факультету. Розпочинаючи нараду Вячеслав Вячеславович висловив подяку всім співробітникам, які прийняли участь в організації та проведенні Дня відкритих дверей факультету.

   Декан поінформував присутніх, що 5 травня для випускників загальноосвітніх навчальних закладів (шкіл, ліцеїв, гімназій) та випускників технікумів і коледжів буде проведений онлайн День відкритих дверей НУБіП України. Реєстрація та підключення учасників до CISCO WEBEX конференції, трансляція відеороликів про Університет - з 12:30. О 13:00 розпочнеться загальноуніверситетський блок, з 14:00 - факультетські та інститутські блоки.

   Наступним важливим питання порядку денного був розгляд навчального навантаження по факультету на 2022-2023 н.р. Вячеслав Вячеславович закцентував увагу присутніх на суттєвому скороченні планового навантаження на наступний навчальний рік та дав доручення по кожній кафедрі перевірити навантаженя, і у разі виявлення невідповідностей, подати службові записки.

   Заступник декана з навчальної та виховної роботи Ігор Сівак поінформував присутніх про підготовку до сесії та проведення атестаційного іспиту для бакалаврів.

   На сторінці сайту факультету розміщено розклад проведення екзаменаційної сесії. Протягом тижня усі науково-педагогічні працівники мають отримати екзаменаційні відомості. До 20 травня до навчального відділу мають бути надіслані усі посилання для проведення онлайн заліків та іспитів. Магістри другого року навчання до 15 травня надають свої випускні роботи на перевірку на плагіат.

   4 та 5 травня на факультеті буде проведено атестаційний екзамен для випускників-бакалаврів заочної форми навчання. Ігор Миколайович пояснив, за яким алгоритмом буде проводитись екзамен. 4 травня студенти згідно графіку мають зайти на освітню платформу E-learn, в категорію «Механіко-технологічний факультет», та в рубриці «Оцінювання якості знань (МТФ)» вибрати свою спеціальність («АІ» або «ТТ»). Спочатку студенти проходять тест з 10 закритих питань (доступ відкритий 2 год., на тест виділяється 30 хв.). Після цього студенти переписують два відкритих питання, дають на них відповідь (бажано в друкованому варіанті, в іншому випадку, пишуть від руки (тоді потрібно сфотографувати відповідь)) та упродовж двох годин, надсилають на вказану електронну пошту. 5 травня екзаменаційні комісії згідно графіку проводять засідання, де опрацьовують надіслані відповіді на відкриті питання, спілкуються із студентами, встановлюють остаточну екзаменаційну оцінку та оголошують її студентам. Підчас іспитів працюватимуть три екзаменаційні комісії.

   Заступник декана з наукової роботи Вячеслав Мацюк повідомив присутніх, що 3 травня розпочинається ХІ «Фестиваль студентської науки-2022». Особливу увагу Вячеслав Іванович порекомендував звернути на оформлення сторінок студентських гуртків. Наприкінці тижня буде проведено атестацію аспірантів в онлайн форматі.

   На нараді були розглянуті й інші питання життєдіяльності факультету.
 
Відповідальна за інформаційне наповнення веб-сторінки факультету, Світлана Потапова
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook