День відкритих дверей на кафедрі менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського

28 квітня 2022 року

   27 квітня 2022 року кафедра менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського Національного університету біоресурсів і природокористування України провела День відкритих дверей у форматі онлайн для випускників шкіл, гімназій, ліцеїв, технікумів і коледжів.

   Розпочався захід із виступу заступника декана факультету аграрного менеджменту Карпенко Лариси Федорівни, в якому вона презентувала основні переваги навчання на факультеті аграрного менеджменту, а саме: навчальної та науково-дослідної діяльності здобувачів вищої освіти, їх практичної підготовки, матеріально-технічного забезпечення лабораторій, в яких здійснюється підготовка студентів, міжнародної співпраці та наявності програм подвійних дипломів, насиченого культурного та спортивного життя здобувачів вищої освіти, інфраструктури гуртожитку, а також вартості навчання.

   Вичерпну інформацію про особливості вступної кампанії 2022 р. презентувала заступник відповідального секретаря приймальної комісії НУБіП України Кривов’яз Євгенія Вікторівна. Вона розповіла як буде здійснюватись подання документів для вступу в сучасних умовах, з яких предметів складається мультипредметний тест, як написати ефективний мотиваційний лист, які існують можливості вступу без централізованих іспитів та інші особливості цьогорічної вступної кампанії.

   Здобувачі вищої освіти факультету аграрного менеджменту Сіденко Вікторія та Прокопишина Таміла розповіли про свої враження від навчання за спеціальністю «Менеджмент». Вони зазначили, що навчання відбувалося як у форматі онлайн, так і офлайн. Крім того під час військового стану університет продовжує працювати в онлайн режимі. Під час занять викладачі завжди запрошують до проведення пар фахівців відомих компаній, що дає можливість отримувати додаткові практичні знання. Також на кафедрі функціонує гурток «ДНК лідера», який можна відвідувати всім бажаючим студентам. За підсумками Х-го «Фестивалю студентської науки – 2021» наш гурток отримав перемогу серед більше 100 студентських наукових гуртків, які функціонують в НУБіП України. Кожне засідання  гуртка проходить також із участю гостей – фахівців у різних сферах діяльності. Особливу увагу Вікторія та Таміла зосередили на тому, що всі дисципліни забезпечені електронними навчальними курсами, де студенти можуть отримувати і виконувати завдання, знайомитись із лекціями, додатковими джерелами інформації, переглядати і слухати відео та аудіо матеріали з дисципліни.
   Заступник завідувача кафедри військової підготовки з навчальної роботи полковник Максименко Олександр Григорович зазначив, що без відриву від основного навчання також можна навчатися на кафедрі військової підготовки НУБіП України та отримати диплом офіцера запасу.
   Переконливі аргументи щодо навчання на факультеті аграрного менеджменту НУБіП України навела завідувач кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського Балановська Тетяна Іванівна, ознайомивши гостей із можливостями працевлаштування, якостями та навичками, якими повинен володіти сучасний менеджер, дисциплінами, які викладають НПП кафедри.
   Завідувач кафедри не залишила без уваги й переваги організації навчального процесу в університеті загалом і на кафедрі, зокрема, як в умовах звичайного аудиторного навчання, так і дистанційної роботи. Жодна лекція не проходить без презентаційного супроводу (аудиторії обладнані сучасною технікою), а в умовах військового стану дуже важливим для всіх учасників освітнього процесу є забезпеченість всіх дисциплін електронними навчальними курсами. Також під час зустрічі вона розповіла про проведення занять за участю запрошених вітчизняних науковців та практиків, співпрацю з іноземними партнерами, виховну роботу, яка проводиться наставниками академічних груп. Особливу увагу було зосереджено на тому, що навчання на факультеті аграрного менеджменту повною мірою відповідає вимогам до забезпечення набуття здобувачами вищої освіти необхідних компетентностей сучасного менеджера.
   В кінці зустрічі Тетяна Балановська наголосила, що на офіційному сайті університету і, зокрема, на  сторінці кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського, а також  на сторінці кафедри у Facebook завжди висвітлена актуальна, цікава та розгорнута інформація з найрізноманітніших питань щодо діяльності університету.
    Зустріч пройшла в теплій дружній атмосфері, майбутні абітурієнти задавали запитання, на які отримували обґрунтовані відповіді.
Бажаємо всім мирного неба і до зустрічі в НУБіП України!
 
Оксана Гавриш,
доцент кафедрименеджменту ім. проф. Й.С. Завадського
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook