Презентація освітньої програми «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами» та особливості вступної кампанії 2022

26 квітня 2022 року

   26 квітня 2022 року на кафедрі виробничого та інвестиційного менеджменту факультету аграрного менеджменту Національного університету біоресурсів і природокористування України відбувся День відкритих дверей. Варто відмітити, що не зважаючи на сучасні виклики, кількість учасників та їх зацікавленість освітніми програмами як на бакалавраті, так і в магістратурі кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту свідчить про своєчасність такого заходу.


   Зустріч з майбутніми абітурієнтами розпочалася з вітального слова декана факультету аграрного менеджменту, кандидата економічних наук, доцента Анатолія Остапчука, який наголосив на важливості розвитку управління в сучасних умовах, особливостях вступу в цьому році та необхідності скористатись перевагами, які пропонуються.

   В своєму виступі Анатолій Дмитрович презентував факультет аграрного менеджменту, зокрема спеціальності «Менеджмент» та «Маркетинг». Також присутні ознайомилися із можливостями навчання, проходження закордонних виробничих практик, отримання подвійного диплому в одній з країн ЄС, навчання не тільки українською, але й англійською мовою. Важливим є дуже зручна та новітня інфраструктура НУБіП України, що є великою перевагою нашого університету.
 
   Також учасників привітала в.о. завідувача кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту, доктор економічних наук, професор Марина Дєліні, яка окремо зупинилася на актуальності розвитку саме проєктного підходу в сучасному бізнес-середовищі, а також важливості набуття навичок з управління інвестиціями з урахуванням коштів, які планується вкладати західними партнерами у відновлення економіки України.
 
   У розвиток попередньої презентації Марина Дєліні більш глибоко представила освітні програми, які забезпечуються кафедрою виробничого та інвестиційного менеджменту. На першому рівні освіти в рамках спеціальності «Менеджмент» ми представляємо освітню траєкторію «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами», а на другому рівні магістри навчаються на освітній програмі «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами», гарантом якої є член-кореспондент НАН України, доктор економічних наук, професор Лідія Василівна Шинкарук.
 
 
   Своїми враженнями від навчання на цих програмах поділились наші студенти, а саме Шпирко Анастасія – студентка 4-го курсу професійно-орієнтованої групи та Червонна Вікторія – магістр 1 року навчання освітньої програми «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами». Вони зазначили, що навчання в НУБіП України, зокрема на нашій освітній програмі є цікавим, корисним, ефективним. Важливо відзначити, що студентки зауважили практичну складову освітнього процесу, яка формує їх як готових спеціалістів для ринку праці.
 
   До зустрічі долучився і відповідальний секретар приймальної комісії НУБіП України Сергій Ковалевський, які презентував особливості вступної кампанії 2022 року.
 
   На завершення заходу Марина Дєліні подякувала всім учасникам та запросила до стін НУБіП України на навчання за освітньою програмою «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами», яке забезпечується кафедрою виробничого та інвестиційного менеджменту.
   Чому саме до нас? Тому що ми завжди використовуємо сучасний підхід в освітньому процесі та допомагаємо реалізувати свій потенціал кожному!
До зустрічі, майбутні бакалаври та магістри, на факультеті аграрного менеджменту на нашій освітній платформі з Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами!

 

Марина Дєліні,
в.о. завідувача кафедри виробничого
та інвестиційного менеджменту
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook