Засідання вченої ради факультету аграрного менеджменту: плануємо завершення навчального семестру та запрошуємо абітурієнтів до вступу

19 квітня 2022 року

   19 квітня 2022 року відбулося онлайн засідання вченої ради факультету аграрного менеджменту. На порядку денному ряд питань, що стосуються організації навчального процесу в умовах воєнного стану та підготовку до екзаменаційної сесії 2021-2022 н.р., підготовки до Дня відкритих дверей та профорієнтаційну роботу, затвердження освітніх програм підготовки фахівців бакалаврського, магістерського рівнів вищої освіти та здобувачів ступеня PhD.

   Декан факультету Анатолій Остапчук звернувшись до колег, у своєму виступі, зауважив, що сьогодні ми маємо індивідуально працювати з кожним студентом, зберегти контингент, знаходити комунікації з керівниками відділів освіти, директорами шкіл, інших навчальних закладів для залучення абітурієнтів та успішної вступної кампанії 2022 року. 
   Заступник декана Лариса Карпенко проінформувала присутніх про особливості  організації навчального процесу в умовах воєнного стану та підготовку до екзаменаційної сесії 2021-2022 н.р., де було зазначено зміни у графіках освітнього процесу для студентів денної та заочної форми навчання, а також для затвердження винесено на розгляд вченої ради питання щодо заміни форми підсумкового контролю у вигляді захисту кваліфікаційної бакалаврської роботи на атестаційний екзамен.
   Члени вченої ради відкритим голосуванням одноголосно підтримали пропозицію Голови вченої ради Анатолія Остапчука відносно зміни підсумкового контролю у вигляді захисту бакалаврської кваліфікаційної роботи на атестаційний екзамен.
   На засіданні обговорили план проведення Днів відкритих дверей на факультеті аграрного менеджменту, кожен завідувач прозвітував про роботу колективів кафедр в контексті залучення учасників заходу та профорієнтаційну роботу, що була проведена у весняному семестрі.
 
 
   Гаранти освітніх програм прозвітували про зміни, що були внесені проектними групами до освітніх програм підготовки фахівців бакалаврського, магістерського рівнів вищої освіти та здобувачів ступеня PhD. 
   Аспірант 3 року навчання Олег Тягнирядно виступив з науковою доповіддю на тему «Робота з невизначеністю при управлінні ризиками», що є частиною дисертаційного дослідження, яке аспірант виконує під керівництвом професора Надії Резнік.
   В різному рекомендували до друку навально-методичні видання та розглянули інші питання життєдіяльності факультету.

Лариса Карпенко, 
секретар вченої ради факультету
аграрного менеджменту 
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook