Організоване завершення навчального семестру і підготовка до вступної кампанії у фокусі квітневого засідання вченої ради юридичного факультету

20 квітня 2022 року

     15 квітня 2022 р. під головуванням декана юридичного факультету Олени Ярої відбулось чергове засідання вченої ради юридичного факультету, присвячене нагальним питанням життєдіяльності факультету в умовах воєнного стану. Очільницею факультету представлено короткий звіт про підсумки діяльності за місяць та окреслено поточні завдання. У виступі Олена Яра акцентувала увагу на організованому завершенні навчального семестру і підготовці до вступної кампанії.

     Доцентом кафедри аграрного, земельного та екологічного права імені академіка В.З. Янчука Тамарою Новак була представлена доповідь щодо особливостей організації трудових відносин в умовах воєнного стану. В обговоренні доповіді деканом озвучено рішення ректорату про врахування секвестрування бюджету при нарахуванні заробітної плати починаючи з 1 травня 2022 р., у зв’язку зі зменшенням цьогорічного кошторису освітньої галузі на 10 %.

 

     Про стан проведення навчальних занять на юридичному факультеті, підготовку до проведення літньої екзаменаційної сесії 2021–2022 н.р. і практичну підготовку студентів доповіла заступник декана юридичного факультету Олена Улютіна.

 

   Завідувачі кафедр юридичного факультету Віра Качур, Володимир Єрмоленко, Володимир Курило, Олексій Піддубний, Віктор Ладиченко відзвітували про проведену профорієнтаційну роботу і підготовку до проведення Дня відкритих дверей на юридичному факультеті, що відбудеться 30 квітня 2022 р. 

    Про особливості вступної кампанії у 2022 р. доповіли відповідальні секретарі приймальної комісії від юридичного факультету – доцент кафедри цивільного та господарського права Юлія Канарик і асистент кафедри міжнародного права та порівняльного правознавства Наталія Кідалова

     На виконання розпорядження проректора з науково-педагогічної роботи Василя Шинкарука (№ 5 від 21 березня 2022 р.) протягом звітного періоду проводилася робота щодо оновлення ОПП «Право». Гаранти ОПП «Право» першого (бакалаврського) і другого (магістерського) рівнів вищої освіти Лілія Панькова і Марина Дейнега презентували проєкти ОПП з урахуванням пропозицій щодо їх удосконалення, які надійшли від кафедр юридичного факультету, ради роботодавців і учасників освітнього процесу.

     На засіданні вченої ради були розглянуті й інші питання життєдіяльності факультету

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook