Міжнародна підтримка університету – пошук практичних кроків її реалізації

15 квітня 2022 року
     Партнерські університети приголомшені, побачивши та почувши репортажі з України; як міста та регіони занурюються в хаос і війну. З метою вивчення потреб університетів партнерів, яку Університет прикладних наук Вайєнштефан-Тріздорф (Німеччина) міг би підтримати своїх партнерів у короткостроковій, середньостроковій та довгостроковій перспективі. З цією метою проведено онлайн-зустріч з представниками партнерських університетів.

     На зустрічі наш Університет представляли Вадим Ткачук – проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку і Олександр Лабенко – директор ННЦ міжнародної діяльності.

     Зі сторони Університету прикладних наук Вайєнштефан-Тріздорф на зустрічі були присутні віце-президент з національної та міжнародної академічної подальшої освіти Проф. Др. Ральф Шлаудерер та віце-президент з міжнародної співпраці Проф. Др. Карстен Лорц. Колеги висловили свою підтримку та запропонували ряд заходів для допомоги українським партнерським університетам.

     У першу чергу запропоновано надати в Німеччині цифрову платформу для користування українськими партнерами з метою безпечного зберігання та генерування навчальної та наукової інформації. Обговорено створення спільних навчальних пропозицій для студентів та викладачів.
     HSWT буде надійним партнером для всіх партнерів, які визнають мир і демократію основними цінностями навіть у важкі часи.

Олександр Лабенко

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook