Кафедра статистики та економічного аналізу відкрила двері онлайн для майбутніх вступників

14 квітня 2022 року
"Бо сказано: хто не лічить, той і не має"
Т. Шевченко
     8 квітня 2022 р. відбулася платформа «Бізнес-аналіз – майбутнє успішного менеджменту економіки України» у рамках Дня відкритих дверей на кафедрі статистики та економічного аналізу економічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України для старшокласників загальноосвітніх шкіл, ліцеїв та студентів технікумів і коледжів.
      Захід вітальною промовою відкрив декан факультету, професор Діброва Анатолій Дмитрович, який розповів про можливості та конкурентні плюси навчання на економічному факультеті. Представниця приймальної комісії Оксана Гончарук  розповіла майбутнім абітурієнтам про новації цьогорічної вступної кампанії. 
   Справжньою перлиною заходу була презентація освітньої програми «Аналітичне і обліково-правове забезпечення бізнесу» спеціальності «Облік і оподаткування», з якою познайомила абітурієнтів завідувач кафедри статистики та економічного аналізу, професор Інна Дмитрівна Лазаришина, яка зазначила, що бізнес – аналітика – це синергічна сукупність знань з обліку, права, економіки, менеджменту та інформаційних технологій. Тому здобувачі вищої освіти, з одного боку, повинні набути компетентностей із усіх зазначених дисциплін, а з іншого - опанувавши їх, можуть успішно себе реалізувати в сфері обліку, аналізу, аудиту, оподаткування управління. 
     До зустрічі також долучилися гордість університету та майбутнє України - кращі наші студенти, які поділилися своїми враження від навчання у НУБІП на економічному факультеті та розповіли про невичерпні можливості працевлаштування – Анастасія Юдіна, Анна Єфімчук та Єлизавета Систук. 

      Сюрпризом для всіх став креативний і натхненний подарунок – чудове патріотичне відео від студентів 1 курсу, які навчаються на освітній програмі «Аналітичне і обліково-правове забезпечення бізнесу».
       В кінці зустрічі всі бажаючі отримали розгорнуті відповіді на свої запитання щодо переваг спеціальності та особливостей навчання в університеті.
       Колектив кафедри статистики та економічного аналізу НУБіП України, не зважаючи на воєнний стан в країні, завжди відкритий до співпраці та гостинно запрошує всіх бажаючих на навчання! Тому що кожен викладач знає, українці – надзвичайно сильна і мудра нація і ми не можемо втратити цей потенціал, а наші вступники – майбутнє нашої країни.
     Щиро дякуємо гостям зустрічі з Полтавської, Черкаської, Харківської, Київської областей та м. Києва та бажаємо майбутнім студентам зробити правильний вибір професії та обрати для навчання Національний університет біоресурсів і природокористування України – Ваш квиток у щасливе і мирне професійне майбутнє!
 
 Леся Рябенко,
доцент кафедри статистики та економічного аналізу 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook