Проведення навчальних занять для здобувачів вищої освіти фахових коледжів НУБіП України

12 квітня 2022 року

   З 4 квітня 2022 року для здобувачів заочної форми навчання ВСП «Боярський фаховий коледж НУБіП України» та ВСП «Бобровицький фаховий коледж ім. О. Майнової НУБіП України» розпочалися заняття в дистанційному форматі. Так, доцентом кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського Гавриш Оксаною Миколаївною 4 березня було проведено лекційне заняття для здобувачів 2 курсу скороченого терміну навчання спеціальності 073 «Менеджмент» з дисципліни «Менеджмент підприємств агропромислового виробництва», на якому розглянуто тему «Аграрне підприємство як особливе організаційне утворення та об'єкт управління».

   На лекційному занятті було висвітлено сутність поняття «організація» та основи її функціонування. Особливу увагу приділено питанню розгляду підприємства як особливої форми організаційного утворення та особливостям функціонування аграрних підприємств.

   Лекційний матеріал здобувачі вищої освіти 9 квітня 2022 року закріпили на практичному занятті, зокрема охарактеризували різні організаційно-правові форми господарювання, виділяючи особливості кожної із них. Крім того студенти демонстрували презентації, які були підготовлені на високому рівні та висвітлювали досвід формування аграрних підприємств не лише в Україні, а й також у країнах Європейського Союзу.

   Відповідно до розкладу занять для здобувачів 2 курсу скороченого терміну навчання спеціальності 073 «Менеджмент» заочної форми навчання ВСП «Боярський фаховий коледж НУБіП України» та ВСП «Бобровицький фаховий коледж ім. О. Майнової НУБіП України» доцентом кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського Нікуліною Оленою Валеріївною були проведені лекційні та практичні заняття, а також прийнято екзамен з дисципліни «Управління іноваціями».

   Також в дистанційному форматі 7 і 8 квітня 2022 року для здобувачів 1 курсу скороченого терміну навчання спеціальності 073 «Менеджмент» заочної форми навчання ВСП «Боярський фаховий коледж НУБіП України» та ВСП «Бобровицький фаховий коледж ім. О. Майнової НУБіП України» доцентом кафедри менеджменту ім. проф.Й. С. Завадського Троян Аліною Василівною було проведено практичне заняття та прийнято екзамен з дисципліни «Управління персоналом».

   В цілому здобувачі вищої освіти із задоволенням долучаються до навчальних занять, підтримують та допомагають один одному у нелегкий історичний період для України. В свою чергу, науково-педагогічні працівники завжди відкриті до спілкування, сприяють створенню дружньої та позитивної атмосфери під час проведення занять.
 
Наталя Драгнєва,
доцент кафедри менеджменту ім.проф. Й.С. Завадського
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook