Наукова робота в умовах воєнного часу

1 квітня 2022 року

,

 
28 березня 2022 р. відбулось чергове засідання Наукової ради ННІ неперервної освіти і туризму, за результатами засідання Координаційної ради з питань науково-технічної діяльності НУБіП України від 23 березня 2022 р. Обговорювалось питання про організацію та проведення наукової роботи НПП ННІ неперервної освіти і туризму в умовах воєнного стану.
 
 
У доповіді голови наукової ради, д.е.н., проф. Сергія Бардаша було акцентовано увагу на напрямах наукової роботи, які можливі для реалізації в особливий період воєнного стану.
Серед питань відзначено необхідність активізації теоретичних досліджень та публікаційної активності, формування пріоритетних для кожної кафедри ННІ неперервної освіти і туризму тематик наукових досліджень, переліку якісних наукових проєктів для участі у конкурсних відборах МОН та Національного фонду досліджень, проведення у онлайн форматі науково-практичних конференцій та круглих столів, активізація взаємодії науковців з бізнесом та міжнародними інституціями через нові платформи «Наука та бізнес» та «Освіта і наука».
 
Про можливості  та стан виконання науково-дослідних робіт заслухано професора кафедри публічного управління, менеджменту інноваційної діяльності та дорадництва, д.е.н., проф. Витвицьку О.Д. та професора кафедри готельно-ресторанної справи та туризму, д.т.н., проф. Бандуру В.М. Аналіз ситуації на кафедрах ННІ неперервної освіти і туризму дає підстави сподіватися на успішне та результативне виконання наукових проєктів, проведення аналітичної роботи та практичних досліджень, виконання кількісних показників роботи.
 
В обговоренні актуальних питань наукової діяльності ННІ та його кафедр взяли участь Іван Гриценко, Інна Левицька, Вікторія Самсонова, Ірина Грищенко, Лариса Гопкало, Володимир Олійник.
Завершуючи засідання, голова наукової ради, д.е.н., проф. Сергій Бардаш повідомив, що наукові підрозділи працюють, забезпечена необхідна комунікація між вченими та підрозділами, супровід документації, можливості вирішення різноманітних завдань.
 
 
 
Москвічова О.С., к.е.н., доцент,
доцент кафедри готельно-ресторанної справи та туризму,

 секретар Наукової ради ННІ неперервної освіти і туризму

 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook