Делегація НУБіП України взяла участь у четвертих зборах Вишеградської асоціації університетів

25 вересня 2014 року
Будапештський університет Корвіна

     З 18 по 20 вересня 2014 року в Будапештському університеті Корвіна відбулися четверті загальні збори Вишеградської асоціації університетів, у яких взяли участь 39 представників 19 університетів-членів асоціації. Наш виш на цьому заході представляли директор ННІ бізнесу Анатолій Діброва та директор ННЦ міжнародної діяльності Вадим Ткачук.

     До гостей форуму з вітальним словом звернувся ректор Будапештського університету Корвіна Жолт Ростований. Оцінку діяльності і досягнень асоціації за минулий рік дав її президент Петер Бєлік. За період трирічного існування Вишеградській асоціації університетів вдалося організувати успішні літні школи, докторський симпозіум, заснувати і публікувати академічний журнал. А ще — створити платформу не лише для молодих учених, а й в цілому для розвитку молодіжного крила цієї організації. Також професор Бєлік зазначив про нові виклики для асоціації та представив проекти її розвитку.


     Крім того, на загальних зборах затверджено річний звіт, план заходів на 2014-2015 роки , а також внесено зміни до статуту асоціації. Вперше, за результатами таємного голосування, було вручено відзнаку Вишеградської асоціації університетів найактивнішому університетові. Нагороду від імені виконавчого комітету, представленого професорами Петером Бєліком, Тамашем Межаросом, Янушем Змією і Войтехом Адамом, отримав ректор Краківського сільськогосподарського університету Влодзімеж Сади.

   

 

Вадим Ткачук,

директор ННЦ міжнародної діяльності
 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook