На засіданні із завідувачами кафедр спланували роботу колективу у квітні

5 квітня 2022 року

   5 квітня 2022 року за результатами засідання деканату відбулася чергова нарада із завідувачами кафедр факультету аграрного менеджменту. На порядку денному зустрічі відвідування занять студентами, звіт завідувачів кафедр про виконані завдання та підготовка до проведення Дня відкритих дверей.

 

   Декан факультету Анатолій Остапчук наголосив на необхідності збільшення відсотка відвідування занять студентами, максимальній концентрації уваги на якісному викладанні дисциплін, забезпеченні можливостей здачі практичних робіт, написання модулів та курсових робіт. Анатолій Остапчук окреслив завдання для колективу факультету на квітень та акцентував увагу на активізації проведення профорієнтаційних заходів, підготовки до вступної кампанії 2022 року. На засіданні обговорили графік проведення Днів відкритих дверей, що мають відбутись у квітні та травні 2022 року. 
   Керівник міжнародних програм факультету аграрного менеджменту Олена Ковтун надала інформацію щодо відкритих грантових програм участі у міжнародних проектах для студентів та викладачів. 
   Заступник декана Людмила Чорненька ознайомила з корегованим графіком освітнього процесу на 2 семестр 2021-2022 н.р., де оновлено терміни завершення навчальних занять, складанні заліків та іспитів, навчальних і виробничих практик, а також написанні фахового атестаційного екзамену.
   Заступник декана Лариса Карпенко наголосила на необхідності постійного моніторингу відвідування занять студентами з боку завідувачів кафедр та  наставників, посиленні роботи наставників академічних груп, безперервного контакту зі студентами з метою визначення їх місця перебування, наявності інтернет з`єднання і визначення потреб допомоги студентам у разі необхідності. 
   Заступник декана з наукової роботи Віра Бутенко проінформувала присутніх про можливості в науковій сфері під час військового стану, відзначивши готовність до співпраці на спрощених умовах наукових установ нашої країни та закордонних партнерів.
   Завідувачі кафедр прозвітували про роботу своїх колективів у розрізі навчальної, наукової та виховної роботи. 
 
 
 

Лариса Карпенко, заступник декана 
факультету аграрного менеджменту
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook