Викладацькі будні у воєнних умовах: чергове засідання кафедри філософії та міжнародної комунікації

4 квітня 2022 року

   4 квітня 2022 року відбулося чергове засідання кафедри філософії та міжнародної комунікації НУБіП України. Ми скучили один за одним, тому можливість побачити один одного хоча б в режимі онлайн, сповнила всіх присутніх добрим позитивом та вірою у невідворотність нашої Перемоги! Тому й засідання розпочали з того, що кожен по черзі розповів про свої воєнні викладацькі (лаборантські) будні, про комунікацію із студентами, про проблеми, потреби та виклики часу.


  Радісні посмішки у колег викликали згадки про минулорічну весняну толоку. Сподіваємося, що традиція не буде перервана й цього року, рідний університет зустрічатиме весну ошатним та прибраним.
  На порядку денному були питання забезпечення наукової, науково-методичної роботи кафедри, доручення студентів до участі в науково-практичних конференціях, які проходитимуть в університеті – щорічній «Роль молоді в розвитку АПК» та «Ти в моєму серці, Україно!», присвячену творчості Бориса Олійника.
  Жваве обговорення викликав майбутній день відкритих дверей (онлайн) на гуманітарно-педагогічному факультету, який заплановано на 14 квітня. Ми розуміємо, що студенти – це наші працедавці, тому з усією серйозністю підходимо до питання популяризації рідного університету серед української молоді та щиро сподіваємося, що теперішні трагічні події не стануть на заваді для вступної кампанії 2022. Тому принагідно щиро запрошуємо всіх бажаючих завітати до нас 14 квітня на день відкритих дверей. Адже розвиток культури та освіти є запорукою успішного майбутнього нашої країн. Для відбудови та розбудови квітучої України потрібна розумна молодь!

 

Валентина Культенко,

в.о.завідувача кафедри філософії та міжнародної комунікації

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook