Про стан підготовки науково-практичних заходів кафедр ННІ неперервної освіти та туризму у другому семестрі 2021/2022 н.р.

5 березня 2022 року

  

23 лютого  2021 р. відбулось чергове засідання Наукової ради ННІ неперервної освіти і туризму, за головування д.е.н., проф. Бардаша С.В. На порядку денному розглядались питання про стан підготовки науково-практичних заходів кафедр ННІ неперервної освіти і туризму у другому семестрі 2021/2022 н.р. та про участь здобувачів вищої освіти ННІ неперервної освіти і туризму у Всеукраїнських конкурсах студентських наукових робіт.
 
 
Про стан підготовки науково-практичних заходів кафедр ННІ неперервної освіти і туризму у другому семестрі 2021/2022 н.р. доповіли зав. кафедри готельно-ресторанної справи та туризму, д.е.н., проф. Левицька І.В. та зав. кафедри публічного управління, менеджменту інноваційної діяльності та дорадництва, д.н. з держ. управ., доц. Приліпко С.М. Звітували за розділами:
-          виконання та впровадження науково-дослідних робіт;
-          організація та участь у роботі наукових і науково-практичних конференцій та семінарів;
-          підготовка наукових праць;
-          керівництво науково-дослідною роботою студентів.
Особливо акцентувалась увага на підготовці до проведення І міжнародної науково-практичної конференції «Гостинність і туризм майбутнього: наукові та практичні горизонти» (відповідальний: д.т.н., проф. Бандура В.М.), Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні питання розвитку держави та суспільства», яка має відбутись 03.06.2022 р. (відповідальні: д.н. з держ. управ., доц. Приліпко С.М. та д.е.н., проф. Кальна-Дубінюк Т.П.) та Всеукраїнського круглого столу «Від теорії до практики в управлінні та врядуванні», який має відбутись 11.03.2022 р. (відповідальний: д.н. з держ. управ., доц. Грищенко І.М.). Зазначалось, що робота ведеться відповідно до затверджених термінів.
 
 
Також завідувачі кафедри проінформували про участь здобувачів вищої освіти ННІ неперервної освіти і туризму у Всеукраїнських конкурсах студентських наукових робіт.
Зокрема було зазначено, що 31.01.2022 р. на кафедрі готельно-ресторанної справи та туризму було проведено І етап Всеукраїнського конкуру студентських наукових робіт, на який було подано 23 роботи з різних спеціальностей, які відповідають напрямку кафедри (Готельно-ресторанна справа, Туризм, Управління спортивно-оздоровчою діяльністю, Економіка бізнесу, Управління персоналом і економіка праці, Економіка природо-користування, Актуальні питання співробітництва з Європейським Союзом, Управління у сфері економічної конкуренції), 19 з яких пройшли до наступного етапу.
Від кафедри публічного управління, менеджменту інноваційної діяльності та дорадництва було подано 1 роботу студентки 3 курсу ОС «бакалавр» спеціальності 281 «Публічне управління і адміністрування» Бабенко Ю.А., науковий керівник - д.н. з держ. управ., доц. Грищенко І.М.
 
 
За результатами проведеного засідання Наукової ради ННІ неперервної освіт і туризму було прийнято одноголосне рішеннясхвалити стан підготовки науково-практичних заходів у другому семестрі 2021/2022 н.р. та роботу щодо підготовку здобувачів вищої освіти до участі у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт кафедри готельно-ресторанної справи та туризму, а також кафедри публічного управління, менеджменту інноваційної діяльності та дорадництва.
 
 
 
Москвічова О.С., к.е.н., доцент,
доцент кафедри готельно-ресторанної справи та туризму,

 секретар Наукової ради ННІ неперервної освіти і туризму

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook