Проведення навчальних занять в умовах воєнного стану

25 березня 2022 року

   Відновлення навчального процесу у Національному університеті біоресурсів і природокористування України дає можливість здобувачам вищої освіти не лише отримати знання, а й поспілкуватися один з одним, дізнатися про внутрішній стан одногрупників та при необхідності завжди допомогти. Крім того науково-педагогічні працівники в умовах сьогодення є не лише викладачами, наставниками, а й особами, які намагаються вислухати, підтримати, надати пораду та допомогу. Безпосередньо й під час проведення навчальних занять використовуються додаткові методи, які зорієнтовані на психологічну підтримку здобувачів вищої освіти.

   Так, доцентом кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського Гавриш Оксаною Миколаївною 15 та 22 березня були проведені лекційні заняття для здобувачів 4 курсу факультету аграрного менеджменту з дисципліни «Leadership Theory», на яких розглянуто тему «Potential Development of Individual Leadership». 16 та 23 березня на практичних заняттях з даної дисципліни Оксана Гавриш провела тренінг, на якому студенти проявляли свій особистий лідерський потенціал, розглянули перспективи подальшого розвитку здобувачів вищої освіти та їхньої самоорганізації.
   16 та 23 березня на 2 парі під час проведення лекційних занять для студентів 4 курсу факультету аграрного менеджменту з дисципліни «Мотиваційний менеджмент» було розглянуто тему «Моніторинг мотиваційного середовища». На 3 парі були проведені практичні заняття, на яких здобувачі вищої освіти проаналізували мотиваційне середовище українських та зарубіжних організацій, а також визначили вплив військового стану на мотиваційне середовище окремих організацій, які здійснюють свою діяльність в Україні.
 
   Під час навчальних занять здобувачі вищої освіти проявили зацікавленість та активність, долучалися до дискусій, висловлювали свою думку та наводили достовірні факти.
 
Наталя Драгнєва,
доцент кафедри менедженту ім. проф. Й.С. Завадського
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook