Участь України у IFSS 2014 “Our Roots, Our Future”

22 вересня 2014 року

       Наприкінці серпня 2014 року у Канадській провінції Британська Колумбія пройшов 42-й Міжнародний симпозіум студентів-лісівників. У ньому взяли участь 115 молодих науковців із 32 країн світу. Серед них і представник НУБіП України - асистент кафедри лісовпорядкування та лісової таксації Микола Куть, який представив тут доповідь “Використання ГІС-технологій та даних ДЗЗ для інвентаризації рекреаційно-оздоровчих лісів вибірковими методами”.

-  Ще задовго до поїздки, мріяв потрапити до країни, площа лісів якої займає третє місце у світі, - ділиться враженнями Микола. – Приємно вразила і робота організаторів зібрання. Вони підготували та провели його на найвищому рівні, враховуючи найменші дрібниці. Програма була достатньо насиченою, адже окрім цікавих лекцій та семінарів, ми відвідали Ванкувер та ще 10 міст Британської Колумбії, три університети - Британської Колумбії (UBC), Північної Британської Колумбії (UNBC) та Томпсон Ріверс (TRU). Крім того,мали змогу познайомитись з багатою історією лісового господарства цієї країни, культурою краю, побували у туристичних таборах, природних парках, лісодослідних станціях, побачили озера, ліси та гори Канади. І, звісно, познайомились з безліччю цікавих людей, фахівців галузі лісового господарства.
Я радий, що у нашому університеті є локальний осередок Міжнародної організації студентів-лісівників (IFSA), а значить студенти та молоді науковці ННІ лісового і садово-паркового господарства мають чудову нагоду брати участь у таких заходах, тим самим інтегруючись у світову лісівничу студентську спільноту.

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook