На факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК відбувся черговий старостат

24 березня 2022 року

Працюємо, щоб мати вільний час,

і воюємо, щоб жити мирно.

Арістотель

 

    У середу 23 березня 2022 року на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК відбувся черговий старостат. На зустрічі були розглянуті питання освітнього та виховного процесу у період військового стану в Україні.

       У вступному слові декан факультету Лариса Баль-Прилипко розповіла старостам про ситуацією, яка є в країні, університеті, факультеті та в гуртожитку №9. Наголосила, що вже другий тиждень триває навчальний процес в дистанційному форматі в умовах воєнного стану. Також декан зосередила увагу на тому, що потрібно навчатися і здобувати знання та уміння, тому що наша спеціальність належить до стратегічно важливих галузей промисловості і в майбутньому для відновлювання, розбудови та розвитку економіки нашої величної країни потрібні будуть висококваліфіковані фахівці.

   

     Також на зустрічі старости академічних груп доповіли про хід навчального процесу у своїх групах, з акцентували увагу на проблемних питаннях, які виникали в продовж цього дистанційного навчання.

    На завершення декан факультету Лариса Баль-Прилипко сказала, що лозунг всіх викладачів і студентів факультету: «ПРАЦЮЄМО, НАВЧАЄМОСЯ ТА ВІРИМО В ПЕРЕМОГУ!»

Наталія Слободянюк,

заступник декана

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook