Вчені університету відвідали Варненський економічний університет

20 вересня 2014 року

 11-16 вересня 2014 року відбулася ІІІ міжнародна наукова конференція «Україна-Болгарія-Європейський Союз: сучасний стан і перспективи» (м. Варна, Болгарія). У ній взяли участь науковці навчально-наукового інституту бізнесу – професор Наталія Вдовенко, доценти Надія Давиденко та Ірина Титарчук. З побажаннями успіхів звернулися до присутніх ректор вишу Пламен Благов Ілієв та професор Галина Савіна

 

 
Наталія Вдовенко  виступила на конференції з доповіддю «Регуляторна політика держави та механізми її реалізації в аграрному секторі економіки». В обговоренні також взяв участь доктор Шалва Гогіашвілі, асоційований професор кафедри економічної політики Тбіліського державного університету імені Іване Джавахішвілі.
 
 
 
Заступник ректора з міжнародного співробітництва і зв’язків із громадськістю Віолетта Янева Димитрова розповіла, що Варненський економічний університет підтримує проекти щодо обміну знаннями у сфері освітньої та дослідницької роботи з іноземними академічними центрами. Крім того, має міжнародні контакти і розвиває співробітництво з 70-ма іноземними університетами. А ще виш є учасником проектів за різними програмами – ERASMUS, CEEPUS, TEMPUS.
 
 
 
 
Цю думку продовжив заступник ректора  з науково-дослідницької діяльності Веселин Іванов Хаджиєв. Він зазначив, що  за свою 93-річну історію університет підготував більше 110 тисяч економістів, серед яких іноземні громадяни майже 60 країн. Сьогодні там навчаються 13 000 болгарських та іноземних студентів. Варненський економічний університет – це акредитований освітній та науковий заклад, сертифікований за ISO 9001:2008.
 
 
На завершення конференції всім учасникам були вручені сертифікати.
 
Вдовенко Н.М. професор кафедри 
економіки підприємства ННІ бізнесу
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook