«УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!» - сучасне гасло ансамблю бального танцю «Чарівність»

21 березня 2022 року

Слава Україні! Героям слава! Це вітання сьогодні не просто національне гасло, це символ незламності духу, стійкості, віри у правду і перемогу над російськими загарбниками. Існує думка, що перше його згадування пов’язане із харківською студентською громадою, тож поведу мову саме про  наших студентів і випускників.

У мирному житті вони були творчою молоддю, окрасою кожного мистецького проєкту - учасниками ансамблю бального танцю «Чарівність». Сьогодні, не забуваючи про своє захоплення, вони щодня вчинками доводять, що Україна для них – понад усе! Погляньте це відео: на ньому нинішні волонтери Костянтин Волощук, Богдан Дендебера, Артур Гайдай, Богдан Денисюк, які готують і розвозять їду учасникам тероборони Києва ( а в ній ще один танцівник – Микита Корнієнко), тут і волонтерки  Марія Максименко, Тома Лук’яненко, Анна Сенюк, Юлія Дорошок, Марія Михайленко, які приймають і сортують гуманітарну допомогу, і Крістіна Макода, яка давно з «Чарівністю», бо мріє, як мама – керівник «Чарівності» доцент кафедри культурології Світлана Макода -  і її вихованці, бути частиною НУБіПівської родини. На ньому – дві незламні  «чарівниці», молоді мами Анастасія Богданова і Анастасія Соловіцька, які з малечею врятувалися з-під обстрілів…  

 

 

 

Усьому, кажуть, свій час. «Чарівність» зараз вибрала боротьбу за рідну державу. І ми впевнені: з такою  молоддю перемога не за горами! Гордимося вами! Слава Україні! По всій землі слава!

Ірина Майданюк,
завідувач кафедри культурології

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook