За нами Перемога

18 березня 2022 року

 Інтернет вже заполонили пости про успіхи «Тракторних військ України». І це не просто жарт – за аграрним сектором неабияка сила. Господарства по всій Україні зараз докладають максимум зусиль для забезпечення продовольчої безпеки не лише в нашій країні, а й по всьому світу.

В цьому році посівна не легка, але ми впораємося.
Війна Росії проти України: гра з вкраденою російською технікою — tsn.ua
Посівна-2022 буде найскладнішою за всю історію незалежної України |
   Приємно, що наші студенти, аспіранти, випускники є частиною великої аграрної сім’ї, тобто опорою для країни. І наш обов’язок дати всім їм всі необхідні знання і навички у своїй галузі.
   Національний університет біоресурсів і природокористування України першим вийшов в Києві на навчання в умовах воєнного часу. І кафедра генетики, селекції і насінництва ім. проф. М.О. Зеленського успішно завершила перший тиждень навчання. Відвідуваність занять студентами становила більше 60 %.    Згідно опитуванню, основна причина відсутності здобувачів полягала в поганому інтернет зв’язку. Для забезпечення повноцінного навчання викладачі кафедри проводили дистанційні заняття в WebEx. Також забезпечили вільний доступ до навчальних матеріалів на електронному навчальному курсі. За необхідності всі матеріали надсилаються та дублюється для здобувачів на електронні пошти та месенджери. Налагоджений повноцінний зворотній зв’язок з усіма навчальними групами кафедри.
Все буде Україна!
Ірина Шпакович,
асистент кафедри генетики, селекції і
насінництва ім. проф. М.О. Зеленського
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook