Наближаємо перемогу – кожен на своєму місці: голова ради аспірантів Гпф Вікторія Шеховцова- Бурянова проводить щоденні заняття для школярів

18 березня 2022 року

 Справедливість держави полягає в тому,
щоб кожен займався своєю справою

Платон «Держава»

   Війна – надскладне випробування для країни, для кожного з нас, але ми проходимо його з честю! І поки в Україні палає війна, кожен чітко усвідомлює – потрібно бути корисним. Віддавати максимум знань, зусиль та навичок, щоб наблизити день, коли можна сміливо сказати – перемогли! Кожен на своєму місці робить все можливе і надможливе для перемоги.
  У складних умовах воєнного часу, голова ради аспірантів гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП України, аспірантка кафедри філософії та міжнародної комунікації,  Вікторія Шеховцова-Бурянова створила Telegram-канал "Public speaking", з розкладом проведення он-лайн занять з наступних предметів:

          Кожного дня з 10:00 до 17:00 проходять заняття в дистанційній формі з використанням платформи Zoom. Для діток, у яких немає змоги долучатися до онлайн-занять, в Telegram-каналі викладаються теоретичні та практичні завдання, які вони можуть самостійно виконувати.

 
  Шкільна малеча охоче приєднується на заняття, адже вони зараз дуже потребують підтримки, турботи та спілкування з однолітками. Та й водночас відволікаються від жахливих реалій сьогодення, проводячи час із користю.


  Ця війна показала не стільки всьому світові, а перш за все нам самим, ким ми є. Хто ми такі й на що здатні. Зараз складно зустріти людину, яка б сумнівалася, що наша нація як ніколи згуртована. У нас тепер спільні мрії, ідеї та мета. Наші думки матеріальні, й вони теж наближають нас до неминучої перемоги. Тому мріємо про те, чим ми займемось після перемоги. Мріємо про наше вільне майбуття.
  Ми, українці, знаємо, що таке воля, що таке свобода, що таке перемога. І сьогодні ми наближаємо її – кожен на своєму місці, і ми точно переможемо!


Навчаємось! Тримаємось! Переможемо! Разом ми сила!


 


Олена Лаута,

доцент кафедри філософії та міжнародної комунікації

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook