НУБіП України дякує Профспілці працівників освіти і науки України за гуманітарну підтримку нашого студентства

11 березня 2022 року

Університет отримав благодійну продовольчу допомогу, яка надійшла за ініціативи голови Профкому студентів та аспірантів НУБіП України Олексія Мельника та сприяння Профспілки працівників освіти і науки України

Студенти НУБіП України висловлюють щиру вдячність Профспілці працівників освіти і науки України та Профкому студентів КПІ ім. Ігоря Сікорського та особливо заступниці голови Профспілки працівників освіти і науки України Ользі Чабанюк та голові Профкому студентів КПІ ім. Ігоря Сікорського Ігорю Степанюку за співпрацю з профкомом студентів та аспірантів НУБіП України, а також небайдуже ставлення та оперативну допомогу у вирішенні проблем студентської молоді під час воєнного стану, особливо діти-сироти, які залишилися на території студентського кампусу в ці важкі дні.

Вся продовольча гуманітарна допомога була доставлена та розподілена заступником директора студентського містечка Максимом Лазаріді в місцях перебування студентів в бомбосховищах.

Ваші добрі благодійні справи не залишаються непоміченими. Упевнені, що Ваш приклад солідарності є показовий і для інших благодійників нашої країни. Надаючи допомогу, Ви даруєте не просто матеріальні цінності у вигляді продовольчих наборів та необхідних речей, а даєте надію на якнайшвидше завершення війни.

Нехай Ваша доброта і щедрість повернуться до Вас сторицею. Бажаємо Вам здоров’я, процвітання і побільше тепла на Вашому життєвому шляху. Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю в рамках підтримки в скрутний час, нашого студентського і педагогічного колективів університету.

 

Олексій Мельник
 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook