Продовження проведення навчальних занять

15 березня 2022 року

   Відповідно до розкладу 2-го семестру 2021-2022 н.р. для здобувачів вищої освіти, 14 березня 2022 року на другій парі старший викладач кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського Кристина Драмарецька провела практичне заняття на онлайн-платформі Zoom для студентів 4 курсу 3 групи факультету аграрного менеджменту з дисципліни «Теорія лідерства». Варто зазначити, що в сучасних умовах до заняття приєдналися 10 студентів, які активно долучились до виконання завдання.

   На третій парі доцент кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського Аліна Троян провела практичне заняття з вибіркової дисципліни «Управління бізнесом» для здобувачів другого (магістерського) рівня освіти першого року навчання різних спеціальностей. Варто зазначити, що студенти були підготовлені до семінарського заняття (запланованого на 28 лютого 2022 р.) і представили презентаційний матеріал з обраної теми.

   Для здобувачів, які не мали можливості долучитися до заняття онлайн, викладачі кафедри надіслали завдання та зазначили, що самостійна робота студентів відбувається з наданням систематичних консультацій викладача та приймається на електронний навчальний курс, меседжери Viber, Telegram, а також електронну пошту.
Наталя Драгнєва,
доцент кафедри менеджменту ім.проф. Й.С. Завадського
    
 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook