УВАГА! З 14 березня 2022 року в університеті продовжаться навчальні заняття (за розкладом знаменника) у дистанційному форматі

12 березня 2022 року

До уваги усіх студентів та викладачів університету!

 

З 14 березня 2022 року за РОЗКЛАДОМ ЗНАМЕННИКА в університеті за наказом ректора Станіслава Ніколаєнка від 11 березня 2022 р. № 156 продовжиться проведення навчальних занять у дистанційному та змішаному форматах за розкладом 2-го семестру 2021-2022 н.р. для здобувачів вищої освіти денної та заочної форм навчання усіх курсів, освітніх ступенів та освітніх програм підготовки бакалаврів і магістрів.

Викладачам та студентам рекомендуємо для організованого проведення та завершення 2-го семестру використати усі наявні можливості дистанційного та змішаного форматів, а саме: проводити дистанційні лекції; лабораторні, практичні та семінарські заняття з використанням Webex, Zoom, Google Meet тощо; робота з електронними навчальними курсами на навчально-інформаційному порталі НУБіП України; самостійна робота здобувачів з наданням систематичних консультацій викладачами, робота викладачів з Viber, Telegram, WhatsApp, Signal щодо надсилання та перевірки різних видів завдань та робіт для студентів, які навчаються за індивідуальним графіком чи не мають можливості систематично виходити на зв’язок тощо.

У разі, якщо у процесі навчання виникає загроза життю учасника освітнього процесу (звук сирени, звуки пострілів чи вибухів, інші обставини, що можуть виникати в умовах воєнного стану), їм відразу необхідно залишити заняття і рухатися у безпечне місце. У регіонах, де зруйновано освітню інфраструктуру, відбуваються постійні обстріли, оголошується повітряна тривога, головну увагу слід зосередити на самостійній роботи з навчальними матеріалами у зручний для цього час. Викладачам у такі ситуації більше часу слід приділяти консультуванню студентів з таких регіонів.

Зважаючи на обставини, значний обсяг навчальної інформації студенти мають опрацювати самостійно, а завданням викладачів є постійний моніторинг, проміжний контроль, консультування та навчально-методична допомога.

Науково-педагогічним працівникам разом зі старостами академічних груп потрібно підтримувати постійні канали зв’язку з колективами груп, максимально йти на зустріч студентам, які потребують допомоги, бути готовими до надання щоденних консультацій студентам.

Студенти можуть у разі потреби особисто звертатися на поштову скриньку наукової бібліотеки ([email protected]), щоб отримати електронні версії посібників та підручників з цифрового фонду бібліотеки університету.

У випадку зміни ситуації в державі, рекомендацій Міністерства освіти і науки України та інших чинників керівництвом університету будуть внесені відповідні зміни до графіка освітнього процесу, про що заздалегідь викладачі та студенти будуть поінформовані.

Ярослав Рудик,
начальник навчального відділу

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook