Психологи гуманітарно-педагогічного факультету готові продовжити навчання в умовах війни

13 березня 2022 року

   Останні надії на мирне життя й сталий розвиток розвіялися разом із димом вибухів, що пролунали 24. 02. 2022 року в Києві та його околицях. Настав час випробувань для всього українського народу, зокрема й для здобувачів освітньої програми «Психологія» (ОС бакалавр) НУБіП України. Кожному першокурсникові, кожному викладачу довелося – як ніколи раніше – усвідомити відповідальність за своє життя та буття власного народу, кожен із них після короткої розгубленості опанував себе й зосередився на тому, як у непростий воєнний час бути корисним Україні. Минули два складні тижні, оповиті тривогою, а водночас і гордістю за людей, ім’я яких – українці. Усі набулися мужності й відваги, а тому, незважаючи на лихоліття, натхненні на життя вповні.
   Кому, як не психологам, знати, що криза – це ще й час можливостей. Отож коли ухвалили рішення про відновлення навчального процесу, майбутні психологи зібралися на свої перші збори групи в умовах війни, щоб проявити турботу одне про одного, підтримати одногрупників, поділитися почуттями та переживаннями, стабілізувати психоемоційний стан.

   Студенти групи Пс-21001б обговорили організаційні питання, відразу сформували план необхідних заходів для налагодження взаємодопомоги в навчанні. Вони висловили готовність до продовження освітньо-професійної діяльності, адже вкотре переконалися у важливості спеціальності, яку опановують.
   Студенти й викладачі кафедри психології бажають усім стійкості й відваги, усупереч воєнному лиху, ресурсу на творчу працю в ім’я незалежної України.


Доцент кафедри психології

Омельченко Людмила 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook