Декани: як покращити організацію навчального процесу

17 вересня 2014 року

Під керівництвом проректора з навчальної і виховної роботи Сергія Кваші 15 вересня проведено чергову нараду деканів факультетів.
Розглядали підготовку до проведення наради із завідувачами кафедр, яка відбудеться 26 вересня. Декани факультетів внесли ряд пропозицій щодо покращення організації навчального процесу: заміна тестової форми складання семестрового екзамену на письмову екзаменаційну роботу із співбесідою, інтенсивне блочне вивчення іноземних мов та інше. Також запропоновані ряд питань для розгляду на вченій раді університету. Директор ННІ бізнесу Анатолій Діброва проінформував про створення нової кафедри та ліцензування нової магістерської спеціальності «Прикладна економіка». Начальник науково-методичного відділу Лариса Кліх — про необхідність розробки та затвердження положення «Про навчально-методичну раду НУБіП України» та положення «Про систему забезпечення якості освіти в НУБіП України».


За участю директора ботанічного саду НУБіП України Олени Колесніченко обговорено участь факультетів у тижневику з благоустрою ботанічного саду. В його ході студенти матимуть змогу ознайомитися з колекціями рослин та дерев.


Начальник навчального відділу Оксана Зазимко говорила про підготовку до участі у виставці «Освіта та кар’єра — День студента 2014» (організатор — Міністерство освіти і науки України). Вона відбудеться 13-15 листопада в Українському домі (вул. Хрещатик, 2).


З інформацією про результати прийому студентів контрактної форми навчання в 2014-2015 н.р. у порівнянні з попереднім роком виступила начальник планово-фінансового відділу університету Наталія Дробот.


Начальник відділу магістерських програм Олена Колеснікова звернула увагу деканів на кінцеві терміни підготовки наказів про розподіл на групи в межах магістерських програм студентів магістратури, зарахованих на навчання 1.08.2014 р.


Директор ННЦ виховної роботи і соціального розвитку Дмитро Черкашин проінформував деканів, що 13 вересня відбувся відкритий чемпіонат України з перетягування канату, присвячений Дню фізичної культури і спорту України. На ньому чоловіча команда університету посіла почесне 3-тє місце, а НУБіП України-2 — закріпилась на 2-й сходинці. А 16 вересня стартує спартакіада студентів серед навчально-наукових інститутів з футболу.

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook