Відбулось онлайн-засідання кафедри педагогіки

10 березня 2022 року

   Навіть у такий складний воєнний час гуманітарно-педагогічний факультет намагається підтримувати зв'язок та комунікацію між членами професорсько-викладацького і студентського колективів. Адже саме зараз таким важливим є відчуття родини і підтримки один одного!

   У середу 10 березня відбулось засідання кафедри педагогіки. Між ключовими питаннями, що розглядалися, підтримка постійної комунікації з викладачами і студентами, відновлення освітнього процесу, виконання наказів та розпоряджень по університету.
   Завідувач кафедри педагогіки Руслан Сопівник розпочав засідання кафедри із заслуховування інформації від викладачів кафедри про способи комунікації між наставником й академічною групою, про те, чи у відносно безпечному місці перебувають колеги і студенти.

     Руслан Васильович поінформував, що на засіданні адміннаради завідувачів кафедр, зважаючи на рекомендації Міністерства освіти і науки України розпочати навчальний процес там, де це можливо, прийнято рішення відновити навчання в змішаній формі: дистанційній та самостійній. Відновлення освітнього процесу, підкреслив завідувач, працюватиме на наше майбутнє, стане психологічною підтримкою нашим студентам. Для цього є різні можливості: платформа ельорн, електронні підручники, посібники в університетський бібліотеці, індивідуальні завдання на поштові скриньки та месеннджери (вайбер, телеграм тощо). Також Руслан Васильович зауважив, що заняття бажано проводити за розкладом, однак за потреби розклад можна оперативно корегувати через деканат.

     Також зазначено, що зараз МОН України розглядає можливість скасування ЗНО, ЄВІ та ЄФВВ, та розробляє механізм вступу до закладів вищої освіти.
     Присутні одноголосно підтримали ініціативу щодо перерахування одноденного заробітку на рахунок Збройних Сил України.

    Ми точно знаємо, що правда на нашому боці, і перемога буде за нами, але це залежить і від кожного з нас! Перемога залежить і від нашої єдності і згуртованості у боротьбі з ворогом, у дисциплінованості та належному виконанні наших обов’язків, в усвідомленні того, що всі ми сьогодні – єдине ціле.

«Борітеся – поборете!
Вам Бог помагає!
За вас правда, за вас слава. І воля святая!» (Т. Шевченко)

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook