Зустріч наставників академічних груп зі здобувачами вищої освіти

23 лютого 2022 року

  Наставники академічних груп кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського Харченко Ганна Анатоліївна та Драмарецька Кристина Павлівна провели зустрічі зі студентами на початку весняного семестру 2021/2022 н.р. 

Так, 9 лютого 2021 року в online режимі відбулася зустріч студентів 3 курсу 3 групи факультету аграрного менеджменту з наставником – старшим викладачем кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського Кристиною Драмарецькою. Під час зустрічі було обговорено результати здачі екзаменаційної сесії 1 семестру 2021/2022 н.р. Наставник представила студентам графік ліквідації заборгованостей за результатами зимової сесії.
Кристина Павлівна закцентувала увагу здобувачів вищої освіти на графіку навчання весняного семестру, нагадала про необхідність відвідування занять.
Під час зустрічі наставник особливу увагу приділила питанню охорони здоров’я студентів в сучасних умовах, на необхідності дотримання карантинних заходів, а при ознаках захворювання – негайного звернення до лікаря. Зустріч здобувачів вищої освіти з наставником відбулася в позитивній атмосфері, студенти активно долучались до розмови.
 Протягом лютого доцентом кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського Харченко Ганною Анатоліївною було проведено зустрічі зі студентами 1 курсу 4 групи факультету аграрного менеджменту.
Як завжди, розпочинали з обговорення стану здоров’я. Окремими питаннями були дотримання протиепідеміологічних норм та стан вакцинації в групі. Також з групою обговорили початок навчального процесу та рівень відвідуваності пар. Ганна Анатоліївна наголосила на обов’язковому підключені до всіх лекційних та практичних занять.
Загалом, зустрічі  пройшли в позитивній атмосфері, а студенти активно долучались до розмови та задавали багато питань.
 
Аліна Троян,
доцент кафедри менеджменту ім.проф. Й.С. Завадського
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook