ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА РОБОТА

16 лютого 2022 року
    Вибір професії – це велика відповідальність. Відповідальність перед батьками, суспільством, та найголовніше - перед собою. Вибір професії – справа нелегка. Але робити цей вибір доводиться кожному без винятку. Перед молодим поколінням постануть питання, як отримати правильний вибір професії та знайти головну справу свого життя, щоб мати моральне задоволення від роботи, отримувати достойну заробітну плату, приносити користь людям, державі.
   З метою ознайомлення випускників шкіл зі спеціальностями, за яким можна отримати престижну і затребувану професію, продовжити навчання в базовому закладі, а саме - Національному університеті біоресурсів і природокористування України, матеріально-технічною базою Боярського фахового коледжу 16 лютого 2022 року заступник директора з виховної роботи Ладижинської ЗОШ №4 Марина БАБАК розповіла випускникам 9-х класів про спеціальності, умови прийому, вступні іспити, студентське містечко. Випускників запросили на День відкритих дверей, який відбудеться 23 лютого об 11 год. в онлайн-режимі на офіційній сторінці Facebook.
   Боярський фаховий коледж – це крок у майбутнє, а якщо Ви мрієте зробити крок у нове і цікаве життя, зануритися у захоплюючу хвилю нових знайомств, вражень, відкриттів – розпочніть писати нову цікаву сторінку власного життя разом з нами!
ВСП "Боярський фаховий коледж НУБіП України" чекає саме на Вас!
 
Ілона ПАШЕНЦЕВА, відповідальна секретар приймальної комісії 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook