Завершено I-й етап відбору студентів до збірних університету з видів спорту

12 вересня 2014 року

      4-9 вересня ННЦ виховної роботи та соціального розвитку та кафедра фізичного виховання організували I тур відбору до збірних університету з видів спорту.

     Цьогоріч організатори відзначають більшу активність студентів, порівняно із минулим роком. Так, на відбір із танцювальної аеробіки прийшло 17 дівчат. Як результат збірна поповнилася двома першокурсницями. До речі, укомплектувати команду з цього виду спорту або ж знайти в разі необхідності заміну — досить копітка робота.  

     Спробувати себе у чоловічій команді з баскетболу виявили бажання 21 спортсмен, 5 з яких стали членами збірної. Відбір серед жінок ще продовжується. А наймасовішим видом спорту виявився волейбол:  тут у відборі взяли участь 85 студентів. Теж здебільшого першокурсники, хоча  серед бажаючих є і студенти 2-го курсу. 

     Успішно пройшов відбір і до збірної з футболу. Команду поповнили 16 юнаків із 72 претендентів. Відбір з легкої атлетики здійснюватиметься під час навчальних занять з дисципліни фізичне виховання під час здачі нормативів.

     Завдяки зусиллям директора ННЦ виховної роботи та соціального розвитку Дмитра Черкашина вперше сформовано жіночу збірну університету з перетягування канату. За результатами спартакіади здійснено відбір до двох команд чоловіків. Ці спортсмени 13 вересня представлятимуть наш університет на відкритому чемпіонаті України з перетягування канату.

     Однак на цьому відбір не закінчується. До збірних можна потрапити протягом семестру під час занять із фізичного виховання або на тренувальних заняттях з видів спорту. Їх розклад розміщено на дошці оголошень у навчальному корпусі № 9. Ті, хто не увійшов до складу університетських збірних, можуть бути залученими до команд навчально-наукових інститутів. Їх формує відповідальний за фізичне виховання викладач по інституту.

Прес-служба НУБіП України
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook