Розпочинаємо Ділову гру «Управління капіталом проекту» разом з магістрами

18 лютого 2022 року

 Другий семестр розпочався дуже жваво для магістрів спеціальності «Управління інвестиційної діяльності та міжнародними проектами» 1 року навчання.

 

Отже, професор Шинкарук Лідія Василівна та професор Дєліні Марина Миколаївна розпочали навчальний семестр з вивчення з магістрами нової дисципліни «Ділова гра «Управління капіталом проекту».

Протягом пари Лідія Василівна презентувала розрахункову модель проекту, за якою студенти будуть працювати весь семестр. Завдяки цій моделі студенти мають можливість розробити власний проект в MS Excel, розрахувати грошові потоки за ним, визначити співвідношення власного та залученого капіталу, обчислити показники ефективності проекту тощо.

 

Важливість та актуальність даної форми навчання обґрунтовується нагальною потребою володіти знаннями та навичками з управління капіталом проекту, розрахунку основних інвестиційних показників, роботі з MS Excel.

 

Задоволені студенти отримали завдання на найближчий тиждень та висловили свою вдячність за такий цікавий початок семестру.


Марина Дєліні,
д.е.н., професор

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook