Наші студенти-спортсмени посіли призові місця на Відкритому чемпіонаті Київської області з гирьового спорту

17 лютого 2022 року
     13 лютого у спортивному комплексі НУБіП України відбувся Відкритий чемпіонат Київської області з гирьового спорту, у якому взяли участь 130 спортсменів, серед яких 14 студентів нашого університету. 
     Студенти, які відзначилися на змаганнях та продемонстрували гарні результати візьмуть участь у чемпіонаті України серед ЗВО, що відбудеться з 16 по 20 березня 2022 року у  київському Палаці спорту.
     Абсолютний рекорд чемпіонату встановив наш найкращий гирьовик Ілля ФУРСА (ф-т захисту рослин біотехнологій та екології), який у вправі поштовх довгим циклом підняв 81 раз дві гирі по 24 кг за 10 хвилин. Перше місце у двоєборстві зайняв Роман МАРЧЕНКО (ННІ ЕАЕ).
 
     Дуже приємною несподіванкою став виступ Євгенії КЕДИЧ (гуманітарно-педагогічний ф-т, спеціальність «Фізична культура і спорт»), яка в запеклій боротьбі виборола друге місце. Ще троє студентів спеціальності «Фізична культура і спорт» гуманітарно-педагогічного факультету показали гарні результати на цих змаганнях: у двоєборстві – Максим ЧУПРИНА посів друге місце, а Олександр ЩЕРБИНАтретє. Максим ТАРАСЕНКО зайняв четверте місце, тільки через те, що його власна вага була більше ніж у суперника, але показав гарний результат і боровся всі 12 хвилин. Завершив свій виступ на другій позиції у вправі Р-12 Анатолій АЛЄКСЄЄВ (агробіологічний факультет).
 
 
Віталій Андріяш,

викладач кафедри фізичного виховання 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook