Плановий старостат Навчально-наукового інституту лісового і садово-паркового господарства

17 лютого 2022 року
Київ, НУБіП України

16 лютого 2022 року в ННІ лісового і садово-паркового господарства відбувся плановий онлайн-стростат. Враховуючи особливості дистанційної освіти та початок нового семестру на порядку денному було передбачено чимало питань. Традиційно старостат почався вступним словом директора інституту Петра Лакиди, який побажав усім присутнім здоров’я та плідної праці.

На старостаті, в першу чергу, обговорили стан заборгованості студентів на різних курсах та терміни щодо перездачі дисциплін. Звичайно, що ті студенти, які мають 3 і більше заборгованостей після попередньої розмови з наставником та дирекцією були налаштовані на серйозну роботу.

Не менш важливим питанням було обговорення стипендіального рейтингу студентів, адже згідно з положенням ми маємо висвітлювати рейтинг за кожен місяць. Звісно, навчаючись дистанційно нарахування додаткових балів значно зменшилося у порівнянні з очним навчанням, чого не скажеш про активних студентів, які і за таких умов спроможні отримувати 10 додаткових балів, а й не рідко ще перевищувати цей показник. Студентська організація разом з старостами обговорила шляхи підвищення додаткових балів під час карантину, де важливу увагу приділили участі у профорієнтаційній діяльності за місцем проживання студентів. Так, залежно від виду профорієнтаційної діяльності (Блок. 2.4 Профорієнтаційна робота) студент може отримати від 1,0 до 7,0 додаткових бала, а у випадку залучення двох та трьох абітурієнтів до навчання в НУБіП відповідно 8,5 та 10,0, що дійсно є суттєвим. Враховуючи початок семестрового навчання розглянули питання належного утримання кімнат у гуртожитку. Було наголошено на використання усіх засобів захисту та дотримання карантинних вимог.

Заступники директора ННІ ЛіСПГ,
Олександр Соваков
Галина Домашовець

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook