Цифрова безпека в фокусі факультету інформаційних технологій

16 лютого 2022 року

15 лютого на факультеті пройшла робоча зустріч із представниками ІТ компанії ESET в Україні. Під час зустрічі було обговорено можливість співпраці на різних рівнях. Можливі участі представників компанії та інженерів на відкритих лекціях для студентів факультету та виступи на наукових конференціях. Особливо важлива можливість надання консультаційної технічної підтримки.

ESET — глобальна компанія, яка працює у галузі цифрової безпеки та захищає мільйони користувачів і тисячі організацій у всьому світі, в тому числі і в Україні.

Поки технології сприяють прогресу, 
ESET забезпечує ІТ-захист.

Представникам компанії було проведено екскурсію по факультету, продемонстровано лабораторії в яких навчаються студенти, описано більш докладно проблеми, з якими на факультеті стикаються викладачі під час навчання студентів.

Було відмічена досить потужну матеріально-технічну базу, але і з тим вказано чого саме не вистачає, щоб готувати повноцінного фахівця із кібербезпеки. Тому було запропоновано рішення спробувати використати для навчання деякі умовно безкоштовні рішення від компанії. Після їх апробації можна буде вести перемовини про надання скидки для закупівлі відповідного програно забезпечення за знижкою як навчальному закладу.

 

Андрій Блозва, заступник декана ФІТ
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook