Факультет землевпорядкування НУБіП відкрив свої двері майбутнім випускникам Ніжинської загальноосвітньої школи №10

10 лютого 2022, 9:00
     У рамках підписаного спільного договору про співробітництво між НУБіП України та Ніжинською загальноосвітньою школою №10 (https://nubip.edu.ua/node/90791) факультетом землевпорядкування 8-9 лютого 2022 р. проведено серію зустрічей з учнями старших (9-11) класів школи №10 міста Ніжин.

     Насамперед необхідно зазначити, що в рамках співпраці з ніжинськими школярами та освітянами, вже неодноразово проводилися пізнавальні зустрічі, заняття й майстер-класи. Так, школярі Ніжина змогли ближче познайомитися із сучасними безпілотними технологіями (https://nubip.edu.ua/node/64809), побувати на інтерактивних онлайн-уроках з географії професора Івана Ковальчука (https://nubip.edu.ua/node/86098), долучитися до Школи юного географа (https://nubip.edu.ua/node/90344).
     Цього ж разу, на запрошення директора школи Сергія Никонця, адміністрація і здобувачі факультету ознайомили школярів Ніжинської загальноосвітньої школи №10 з особливостями Вступної кампанії 2022, перевагами здобуття вищої освіти в НУБіП України, перспективами вступу, навчання і працевлаштування за спеціальністю 193 «Геодезія та землеустрій», студентським життям та умовами проживання у студентських гуртожитках тощо. Абітурієнти мали можливість побачити, як і чим живе факультет, а також познайомитися з його викладачами і студентами, почути з перших вуст про переваги навчання тут.

     На початку зустрічі декан факультету землевпорядкування Тарас Євсюков, зупинився на перспективах інженерної освіти із геодезії та землеустрою та перевагах навчання в НУБіП. Потому ознайомив з університетом, факультетом. Заступник декана з навчальної та виховної роботи Олександр Шевченко провів онлайн-екскурсію гуртожитком №4 та умовами проживання студентів в ньому. З кожним роком тут стає все краще. Ремонтні роботи місцями ще тривають. Все робиться для того, щоб розмістити першокурсників і створити їм комфортні умови для проживання.

     Проте найкраще про студентське життя можуть розказати самі студенти. Тому вітальні слова прозвучали від голови студентського самоврядування факультету  Олександра Вертелецького. Олександр розповів про можливості, які відкриваються перед студентами під час навчання, а також про події та заходи, які влаштовує студентський актив: конкурси, квести, челенджі і т.д. Студентське життя сповнене різноманітних цікавих подій.

     Наступними до розповіді долучилися студент бакалаврату Владислав Никонець та магістр першого року навчання Дарина Коломієць. Більшість студентів старших курсів успішно поєднують навчання з роботою за спеціальністю. Факультет землевпорядкування дає прекрасну базу знань та навичок, які сприяють всебічному розвитку та подальшому фаховому зростанню.

     Потому було спілкування і питання-відповіді. Наостанок учням старших класів побажали наснаги до навчання і легкого вступу, а їхнім вчителям – таких учнів, успіхами яких вони будуть пишатися упродовж всього життя!
     З радістю чекаємо на зустріч в стінах нашого Університету!

Людмила Гунько,
доцент кафедри землевпорядного проектування

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook