14.02.2022 всі студенти та викладачі ФАМ запрошуються на гостьову лекцію міжнародного експерта з викладання англійської мови

12 лютого 2022 року

 14.02. 2022  року о 14.00 (на четвертій парі)

для студентів факультету аграрного менеджменту

відбудеться гостьова лекція

Dr. Cristina Mauricio

з Instituto Superior de Investigación y Docencia в Гвадалахарі, Мексика

приєднатися за посиланням

Meeting ID: 947 1092 4293
Passcode: bAzNf6

 

   Dr. Cristina Mauricio є спеціалістом з англійської мови в ISIDM, Instituto Superior de Investigación y Docencia (Вищий інститут досліджень і викладання освіти) в Гвадалахарі, Халіско, Мексика для студентів магістратури. Вона працює викладачем мови більше 20 років.      У роботі Dr. Cristina Mauricio використовує свою творчість, щоб надихати до навчання інших. Експерт із прискореного навчання, нейроосвіти та гуманістичних принципів, вона створює незабутні навчальні враження, щоб допомогти учням стати чудовими спостерігачами та досягти своїх цілей.

   Dr. Cristina Mauricio - учитель EFL та ESL, тренер з фонетики, письменник, співавтор літературних творів, дослідник, міжнародний оратор, тренер з ораторського мистецтва, філантроп, EduTuber, а також розробник спеціалізованих курсів ESL та EFL та редакційних проектів.

   Вона є засновником і директором Міжнародної мовної академії Фіхате Б’єн, керує проектом K12 Global Educators на Youtube, де тисячі дітей у Мексиці, США та LATAM вивчають англійську мову під час пандемії. Її наукові інтереси пов’язані з перевагами IPA у процесі викладання та навчання, практичними методологіями для вирішення граматики та систематичним використанням штучного інтелекту для покращення навчання.

Надія Резнік,

професор кафедри менеджменту ім.проф.Й.С. Завадського

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook