Фінансисти розпочали підготовку до ЄФВВ

9 лютого 2022 року
    Цьогоріч суттєво розширено сферу застосування єдиного фахового вступного випробування в магістратуру з використанням технологій ЗНО: у 2022 році його проведення заплановано для спеціальностей галузей знань 05 «Соціальні та поведінкові науки», 06 «Журналістика», 07 «Управління та адміністрування», 08 «Право», 28 «Публічне управління та адміністрування», 29 «Міжнародні відносини».

     Деканом економічного факультету Анатолієм Дібровою ініційовано проведення інтенсиву для студентів 4 курсу спеціальності «Фінанси банківська справа та страхування» 
  для підготовки до ЄФВВ. Декан наголосив, що охочим вступати до магістратури необхідно буде зареєструватися для проходження випробувань упродовж 26 квітня – 17 травня 2022 року.
   Єдине фахове вступне випробування складатиметься з двох частин – тесту загальної навчальної компетентності (ТЗНК), який відбудеться 20 червня, а також предметного тесту. Дата проведення предметного тесту з обліку і фінансів – 29 червня.
      Гарант ОПП Юлія Негода ознайомила студентів з проєктом програми вступного випробування.

      Перше заняття з підготовки до ЄФВВ розпочала доцент кафедри фінансів Олена Лемішко з навчальної дисципліни «Фінанси підприємств».

 
      Бажаємо студентам плідної роботи та успішної підготовки до складання ЄФВВ!

Юлія Негода,
гарант програми

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook