Зустріч куратора зі студентами з Китаю у перший день нового семестру

8 лютого 2022 року

 На магістерській програмі «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами» кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту факультету аграрного менеджменту навчаються студенти з Китайської Народної Республіки. 7 лютого 2022 року для них, як і для решти студентів НУБіП України, розпочався другий семестр. Катерина Алексеєва, куратор даної групи, відвідала своїх студентів під час пари доцента Віктора Орехівського «Креативні технології в управлінні соціальними проектами». Потрібно сказати, що всі студенти були присутніми на парі та активно працювали.

З дозволу доцента Віктора Орехівського, наставник Катерина Алексеєва поспілкувалась зі своїми «підопічними», нагадала про виклики пандемії коронавірусу, які все ще продовжують диктувати особливі умови життя, роботи та навчання в Україні та світі. Студенти були поінформовані щодо необхідності інформування випадку захворювання.

Далі куратор висловила сподівання, що всі студенти з Китаю ставитимуться до навчання так само відповідально, як і у минулому семестрі, справно відвідуватимуть пари в онлайн режимі з увімкненими камерами та виконуватимуть всі завдання на університетській платформі Ельорн.

Також студенти були повідомлені щодо необхідності забезпечення роботи над кваліфікаційними магістерськими роботами. Всі магістранти знають теми, над якими вони повинні працювати, та забезпечені контактними даними своїх наукових керівників. Окрім того, вони вже ознайомлені із загальними вимогами до написання та захисту кваліфікаційних магістерських робіт.

 

 

На жаль, поки що рівень знання англійської мови студентів з Китаю вимагає удосконалення. Катерина Алексеєва закликала студентів з Китаю до роботи над англійською мовою, адже захист кваліфікаційних магістерських робіт відбуватиметься англійською мовою.

Катерина Алексеєва,
доцент кафедри виробничого
та інвестиційного менеджменту,
наставник групи студентів з КНР

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook