Початок навчального семестру для здобувачів вищої освіти в умовах карантинних обмежень

9 лютого 2022 року

  Закінчилися зимові канікули для здобувачів вищої освіти і з 7 лютого 2022 року розпочався навчальний семестр в Національному університеті біоресурсів і природокористування України. У зв’язку із поширенням Covid-19 заняття проходять згідно розкладу в онлайн режимі з використанням дистанційних технологій.

  Науково-педагогічні працівники кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського починаючи з першого дня активно і цікаво провели лекційні та практичні заняття. На 2-й парі завідувачем кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського професором Балановською Тетяною Іванівною було проведено лекційне заняття з вибіркової дисципліни «Управління бізнесом» для здобувачів другого (магістерського) рівня освіти першого року навчання різних спеціальностей, а на 3-й та 4-й парах доцентом кафедри Троян Аліною Василівною було проведено практичні заняття з даної дисципліни. Під час проведення лекційного заняття Тетяна Іванівна ознайомила здобувачів вищої освіти із поняттями «бізнес» та «підприємництво», суб’єктами підприємницької діяльності, середовищем бізнесу, а також роллю менеджменту для успішного бізнесу. 

 

 На практичних заняттях Аліна Василівна детально ознайомила здобувачів вищої освіти з характерними відмінностями найпопулярніших форм ведення малого бізнесу в Україні – товариством з обмеженою відповідальністю і фізичною особою-підприємцем.
 
 
На 3-й парі професором кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського Резнік Надією Петрівною було проведено лекційне заняття для здобувачів вищої освіти 4 курсу 4 групи факультету аграрного менеджменту з дисципліни «Innovation management» на тему: «Objects and functions of innovation management». Курс передбачає комплексний підхід до формування у здобувачів вищої освіти ряду компетентностей, що сприятимуть отриманню максимального ефекту від їх залучення до процесу інноваційної діяльності на сучасних підприємствах.
 
 
На 1-й парі старшим викладачем кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського Драмарецькою Кристиною Павлівною було проведено практичне заняття для здобувачів 4 курсу 3 групи факультету аграрного менеджменту з дисципліни «Теорія лідерства»,  а на 2-й парі доцентом кафедри Новаком Олександром Володимировичем було проведено практичне заняття з даної дисципліни для здобувачів 4 курсу 2 групи факультету аграрного менеджменту. На початку практичних занять Кристина Павлівна та Олександр Володимирович проінформували здобувачів вищої освіти про обсяг, мету, завдання дисципліни, очікувані програмні результати від її вивчення, порядок роботи на електронному курсі тощо. Далі студенти перейшли до виконання практичних завдань, які, на основі результатів он-лайн-тестування, передбачали визначення власного типу особистості за окремими параметрами, своїх сильних і слабких сторін в контексті управління та лідерства, а також формування стратегії власного особистісного та професійного розвитку.
 
  
На 3-й парі Новаком Олександром Володимировичем було проведено лекційне заняття для здобувачів 3 курсу 3 групи факультету аграрного менеджменту з дисципліни «Менеджмент підприємств агропромислового виробництва».Олександр Володимирович ознайомив здобувачів вищої освіти із розвитком аграрної  сфери в Україні, тенденціями й перспективами розвитку форм господарювання в сільському господарстві України.
 
Здобувачі вищої освіти під час занять були активними, проявляли зацікавленість до дисциплін, а також активно долучалися до обговорення та вирішення практичних завдань.
Колектив кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського вітає здобувачів вищої освіти із початком нового навчального семестру та бажає успіхів!
 
Оксана Гавриш,
доцент кафедри менеджменту ім.проф. Й. С. Завадського
 
  
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook