Успішна атестація викладачів кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського для викладання навчальних дисциплін англійською мовою

8 лютого 2022 року

      4 лютого 2022 року відбулося засідання комісії з оцінки рівня володіння іноземною мовою науково-педагогічних працівників НУБіП України, на якому викладачі кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського продемонстрували високий рівень володіння англійською мовою.

 Василь Дмитрович Шинкарук, проректор з науково-педагогічної роботи, як голова комісії, акцентував увагу на важливості забезпечення викладання дисциплін англійською мовою за умов сьогодення. На етапі підготовки здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ґрунтовні знання з іноземної мови є вкрай важливими для успішного складення ЄВІ при вступі до магістратури, а також і для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти - для підвищення їхньої конкурентоспроможності на сучасному ринку праці.
 
 
Доценти кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського Оксана Гавриш та Наталя Драгнєва підготували змістовні презентації навчальних дисциплін, надавали ґрунтовні відповіді усім членам комісії, на належному рівні підтримували жваві дискусії, що надало усі підстави отримати їм допуск до викладання навчальних дисциплін англійською мовою у другому семестрі 2021/2022 навчального року.
 
 
Вітаємо Оксану Миколаївну та Наталю Іванівну, бажаємо творчого натхнення на науково-педагогічній ниві та у напрямі зміцнення міжнародної співпраці з освітньо-науковою світовою спільнотою!
 
Аліна Троян,
доцент кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook