VIІ Міжнародний фестиваль імені Любомира Гузара «Студентська коляда» відзначив мистецьку студію «Сім сходинок»

7 лютого 2022, 14:53

   У непростий для всього світу час, коли руйнується звичний побут, закриваються кордони, а просте людське спілкування стає найвищою цінністю, студентська молодь з різних куточків України, серед якої були і студенти нашого університету – учасники мистецької студії «Сім сходинок» під керівництвом доцента кафедри культурології народного артиста України Романа Рудого, вкотре довели свою любов до Батьківщини, прагнення берегти і примножувати найкращі духовно-культурні надбання нації на Міжнародному фестивалі «Студентська коляда».

 

 

    Ця подія уже всьоме об’єднала студентів різних навчальних закладів, які зібралися, щоб на завершення різдвяного періоду поколядувати, щоб ще раз разом порадіти з нагоди величної для усіх події – народження Ісуса Христа, а ще подякувати великій Людині – блаженнішому Любомиру Гузару, оскільки саме він був натхненником цього фестивалю. Цьогоріч фестиваль був проведений з ініціативи Київського кооперативного інституту бізнесу і права, відділу молодіжної політики Департаменту молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради та Київської Трьохсвятительської духовної семінарії за підтримки Центру академічного душпастирства Української Греко-Католицької Церкви.

 

   Розпочався фестиваль із вітального слова Архиєпископа Вісвалдаса Кулбокаса, Апостольського нунція в Україні. «Християнське покликання – це в тому, щоб ми допомагали творити один одного, тобто допомагали зростати у мужності, творчості та у всіх фізичних й духовних якостях», – зазначив Архиєпископ Вісвалдіс. До привітань доєднались начальник відділу молодіжної політики Департаменту молоді та спорту КМДА Галина Булатович, начальник відділу молоді та спорту Голосіївської районної у місті Києві державної адміністрації Микола Прокопенко.

   За результатами роботі журі, солістки мистецької студії «7 сходинок» студентка гуманітарно-педагогічного факультету Уляна Гринь, студентка факультету інформаційних технологій Кароліна Кузнюк та група «Get'Men» стали лауреатами фестивалю.

 

 
  
  

        Вітаємо лауреатів та їх керівника і чекаємо нових творчих успіхів!


Ірина Майданюк,
завідувач кафедри культурології

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook