Вступ-2022: зустріч з головами предметних екзаменаційних та фахових атестаційних комісій

3 лютого 2022, 10:51
     Розпочалась реєстрація на складання ЗНО у 2022 році, від результатів якого залежить майбутній вступ до університету. Приймальна комісія продовжує плідну роботу з підготовки проведення вступної кампанії 2022 року. Під керівництвом проректора з науково-педагогічної роботи Василя Шинкарука відбулась онлайн-зустріч із головами предметних екзаменаційних та фахових атестаційних комісій. 
     Василь Дмитрович акцентував увагу на викликах, які ставить вступна кампанія перед колективом університету, та кропіткому щоденному проведенні профорієнтаційної роботи серед майбутніх вступників. Вкотре було зазначено про підтримку випускників шкіл через участь у Всеукраїнських олімпіадах НУБіП України із загальноосвітніх предметів. Нині успішно зареєструвалось вже більше 800 учасників. Реєстрація триває до 15 квітня за наступним посиланням https://nubip.edu.ua/node/103689.
     Новизною профорієнтаційної роботи у НУБіП України цього року є запровадження інформаційно-консультаційних курсів для випускників закладів фахової передвищої освіти, метою яких є якісна підготовка до фахового вступного випробування зі спеціальності. Завдання Головам фахових атестаційних комісій консультувати слухачів курсів щодо ефективної та структурованої підготовки до екзамену, правильне використання рекомендованої літератури за фахом, а також перевірити та покращити рівень знань майбутніх вступників за обраною спеціальністю.
     Більш детально про особливості складання екзаменаційних білетів, тестових завдань та критеріїв оцінювання відповідей вступників у своєму виступі розповів відповідальний секретаря Приймальної комісії Сергій Ковалевський. Відповідно до Положення про Приймальну комісію НУБіП України, програми вступних випробувань повинні бути затверджені та оприлюднені на вебсторінці університету не пізніше ніж за три місяці до початку прийому документів, щоб вступники мали можливість якісно підготуватись до складання вступних іспитів для здобуття ОС «Бакалавр» або ж ОС «Магістр».
     На завершення Василь Дмитрович побажав усім міцного здоров’я та плідної співпраці у проведенні успішної Вступної кампанії 2022 року!
 
 
Оксана Гончарук,
заступник відповідального секретаря

приймальної комісії 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook