Старостат ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження обговорив організаційні питання початку весняного семестру

2 лютого 2022 року

Традиційно, щовівторка в ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження проходять засідання зі старостами та наставниками академічних груп.
Зустріч 01 лютого 2022 року була присвячена підготовці до початку весняного семестру 2021-2022 навчального року, який вже розпочнеться 07 лютого.
Заступник директора інституту Семен Волошин ознайомив учасників зустрічі з змінами до графіку освітнього процесу на 2 семестр в умовах карантинних обмежень відповідно до наказу від 31.01.2022 №66.
Детально обговорено використання єдиної комунікаційної платформи для всіх академічних груп у дистанційному форматі.
З метою ефективної організації навчальних занять в дистанційному форматіі в ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження запроваджено обов’язкове використання єдиної платформи Google Meet, де викладачі і студенти будуть долучатись до онлайн занять відповідно до розкладу (https://nubip.edu.ua/node/1086/17). Посилання на відеоконференцію будуть єдиними і постійними впродовж семестру.

До обговорення активно долучились старости академічних груп Владислав Ткаченко та Всеволод Лісогор.
Свої пропозиції щодо організації комунікації зі студентами під час дистанційного навчання запропонували наставники груп Лариса Никифорова та Ігор Болбот.
Під час зустрічі, директор інституту Віктор Каплун акцентував увагу на винятковій ролі старост і наставників академічних груп в організації навчального процесу та ефективної комунікації студентів між викладачами та дирекцією.
Окремо розглядалось питання вакцинації від COVID-19 та профілактики захворюваності серед студентів.

Сподіваємось, що учасники заходу почули один одного. Переконані, це сприятиме їх більш плідній співпраці в цьому навчальному семестрі, зокрема в умовах карантинних обмежень.


Лілія Мартинюк
,
заступник директора ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження


 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook