Батьківські стіни НУБіП України знову і знову приймають дітей своїх випускників: киянин Володимир Демченко обирає для навчання факультет аграрного менеджменту

2 лютого 2022 року

    НУБіП України щорічно випускає сотні молодих людей, які працюють у різних сферах економіки, досягають успіхів на теренах рідної землі або виїжджають за кордон. Приємно, коли по проходженню десятків років, ці молоді люди, уже реалізовані і влаштовані, приводять у стіни рідного університету своїх дітей. Це говорить про те, що наш університет для його випускників - це рідна батьківська хата, куди завжди хочеться повернутися. На сьогодні підросли вже і приходять діти тих випускників, хто навчався в НУБіП України наприкінці непростих дев’яностих та початку двохтисячних років. Одним з таких потомствених нубіпівців є абітурієнт Володимир Демченко, який планує цьогоріч вступати на факультет аграрного менеджменту.

- Володимире, розкажи трошки про себе.
- Моє дитинство пройшло у місті Київ, де я народився та живу. Навчаюсь у Технічному ліцеї НТУ України "КПІ", мої улюблені предмети – математика та інформатика. Крім того, з дитинства захоплююсь спортом, тому люблю фізичне виховання.

- Чому вирішив навчатися у НУБіП України?
- У цьому університеті навчались мої батьки. Моя мама, випускниця економічного факультету, в позааудиторний час танцювала в ансамблі «Колос», а тато, випускник механіко-технологічного факультету, був членом команди КВК НУБіП України. З самого дитинства я чув розповіді про згуртованість університетської родини НУБіП України, про цікаві, сповнені вражень студентські роки моїх батьків. Крім того, знання, які вони отримали в межах цього університету, дійсно допомогли їм досягти успіху в кар’єрі.

- Тобто можна говорити, що у вашій родині вже формується ціла «династія нубіпівців»?
- Так і є. Однак, спеціальності у всіх різні. Що стосується мене, то я вирішив навчатися на факультеті аграрного менеджменту та вивчати менеджмент.

- Володимире, чому саме менеджмент?
- На мою думку, менеджмент – це спеціальність, яка широко використовується і є дуже перспективною у плані кар’єрного зростання, оскільки потрібна практично у всіх сферах життя.

- Ти вже відвідував факультет аграрного менеджменту?
- Так. Я приходив на дні відкритих дверей університету цієї осені, гуляв коридорами десятого корпусу, де розміщується факультет, заходив в аудиторії. Крім того, мене прийняв та поспілкувався зі мною декан Анатолій Дмитрович Остапчук. Він розказав про наявні на факультеті можливості, зокрема, про програми подвійних дипломів з університетами-партнерами за кордоном та можливості працевлаштування.

- Ти б хотів навчатися за кордоном?
- Взагалі, я хочу жити і працювати в Україні, але розглядаю варіант роботи в іноземній компанії, а під час навчання, звичайно, хотів би відвідати інші країни, набратися досвіду.

- Як готуєшся до вступу на факультет? 

- Я приєднався до групи факультету аграрного менеджменту з математики на підготовчому відділенні НУБіП України, яка працює дистанційно щосуботи. Також намагаюсь якомога більше зараз навчатися під час пар у ліцеї. Крім того, уже зареєструвався для участі у Всеукраїнській олімпіаді НУБіП України для вступу в університет. Вірю, що це буде дуже корисним тренуванням до складання ЗНО.

- Дякуємо тобі, Володимире, за цікаву розмову! Чекаємо на факультеті аграрного менеджменту!

Розмовляла Катерина Алексеєва,
доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook